Jordmossevägen 6, Öjersjö

4 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 16 Dec 11:30 - 12:00

  Varmt välkommen att boka dig på visning!

  Anmäl till visning

  Adress

  Jordmossevägen 6 - Öjersjö

  Kommun

  Partille

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  103m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 (Vindsplan med snedtak och takhöjd på 2,80 m i nock) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 2 sovrum

  Område

  Öjersjö

  Avgift

  5 932 kr/mån

  i avgiften ingår värme (bergvärme) samt TV (kanalpaket Lagom), Bredband (100/10 Mbit) och IP-telefoni via Telia Triple Play. Ett obligatoriskt tillägg för varmvatten om ca 168 kr/mån tillkommer. Verklig förbrukning avräknas kvartalsvis i efterhand.

  Utgångspris

  4 200 000 kr

  40 777 kr/m2

  Takvåning med dubbla balkonger

  Fantastisk takvåning med extra högt i tak samt två stora balkonger för sol hela dagen. Här erbjuds ett välutrustat kök med generösa arbetsytor och fina utblickar genom de stora fönstren i takkuporna. Den flexibla planlösningen ger möjlighet att dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Två helkaklade badrum med dusch varav ett med praktisk tvätthörna samt gott om förvaring i förrådsutrymme och stilren skjutdörrsgarderob. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för mer information eller för att boka visning!

  Ansvarig mäklare

  Lena Gustafsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0727-44 15 02

  lena.gustafsson@lansfast.se Läs mer om Lena

  Extra kontaktperson

  Filemon Andersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0727-44 15 01

  filemon.andersson@lansfast.se Läs mer om Filemon

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-12-16 11:30:00 2018-12-16 12:00:00 40 Bostadsvisning Jordmossevägen 6, Öjersjö 57,6990336418497, 12,1446776390076 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Välkommen till Jordmossevägen

  Hall: Ekparkett på golvet och vitmålade väggar och tak. Kök: Ekparkett på golvet och vitmålade väggar och tak. Grå bänkskivor i laminat med vitt kakel ovan. Påkostade vitvaror från Siemens med induktionshäll, infälld kolfilterfläkt, stora kyl- och frysskåp, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikro i bekväm arbetshöjd. En köksö bidrar med både extra förvaring samt bra avställnings- och arbetsytor. Vardagsrum: Stort vardagsrum i vinkel i social öppen planlösning med köket. Ekparkett på golvet, vitmålade väggar och tak. Från vardagsrummet finns utgång till den trevliga balkongen om ca 8 kvm med högt och soligt söderläge. Sovrum 1-3: Mysiga och charmiga sovrum med snedtak och generöst ljusinsläpp från stora takfönster. Ekparkett på golvet, vitmålade väggar och tak. Badrum: Stilrena kontraster mellan det mörka klinkergolvet och vitkaklade väggarna. Behaglig komfortvärme i golvet värmer skönt under bara fötter. Här erbjuds också handdukstork, WC, duschhörna samt handfat med tillhörande kommod och badrumsskåp som bidrar med bra förvaring. Den praktiska tvätthörna underlättar vardagen med både tvättmaskin och torktumlare från Siemens, väl tilltagen arbetsbänk i ljust laminat samt två rejäla linneskåp. Gästbadrum: Stilrena kontraster mellan det mörka klinkergolvet och vitkaklade väggarna. Här erbjuds både duschhörna, WC samt handfat med tillhörande kommod och badrumsskåp som bidrar med bra förvaring.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd i närliggande byggnad på gården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Bergvärme, vattenburet system

  TV

  Digital-TV (kanalpaket Lagom) via Telia Tripple Play ingår i månadsavgiften

  Bredband

  Bredband 100/10 Mbit via Telia Tripple Play ingår i månadsavgiften

  Uteplats/Balkong

  Härliga balkonger om ca 8 kvm vardera i soligt söder- och västerläge. På dessa balkonger finns gott om plats för både utemöbler och solstolar.

  Bilplats

  Föreningen disponerar 44 parkeringsplatser som de boende kan hyra för 400 kr/mån. I första hand ska alla ha rätt till minst en parkeringsplats. Om platser finns över finns möjlighet att hyra ytterligare plats. För mer information om detta kontakta föreningen.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  668 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  168 kr/månad

  Total driftkostnad:

  668 kr/månad

  Kommentar:

  Driftkostnaderna är baserade på schablonvärden då inga faktiska värden finns att tillgå

  Andel i föreningen:

  3,0565%

  Andel av årsavgift:

  3,0565%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluft med återvinning

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme, vattenburet system

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Öjersjö Glänta

  Lägenhetsnummer:

  2-1301

  Antal lägenheter:

  44

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 2016 och består av 44 lägenheter fördelat på fyra huskroppar som uppförs och slutförs i augusti/september 2018.  TV/Internet:

  TV (kanalpaket Lagom), Bredband (100/10 Mbit) och IP-telefoni via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  Föreningen disponerar 44 parkeringsplatser som de boende kan hyra för 400 kr/mån. I första hand ska alla ha rätt till minst en parkeringsplats. Om platser finns över finns möjlighet att hyra ytterligare plats. För mer information om detta kontakta föreningen.  Gårdsplan:

  Gemytlig gård med inslag av orörd natur som blandas upp med gemensamma uteplatser.  Gemensamma utrymmen:

  I varje trappuppgång finns ett rullstols- barnvagnsförråd. Utvändigt finns gemensamma uteplatser som de boende får använda.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor