Nävervägen 10, Partille

Bostadsrätt, 2 rok, 65m2 Pris: 2 150 000 kr

Stilren och modern tvårumslägenhet

Vi har nöjet att presentera en stilren och modern tvårumslägenhet i populära BRF Pepparkaksstaden. Totalrenoverat badrum med stilrena materialval, golvvärme och infällda spottar i taket skapar extra lyx i vardagen. Lägenheten är stilren, ljus och luftig där du kan flytta rätt in! Stor balkong med plats för loungegrupp, perfekt för socialt umgänge med nära och kära BRF Pepparkaksstaden är en populär förening beläget i rofyllda Furulund. Här bor du i ett rogivande och barnvänligt område med omedelbar närhet till barnomsorg, buss och lokalt, mindre torg. På bekvämt avstånd finns Allums breda utbud av service och butiker samt Kåsjöns sköna natur med fina strövområden och svalkande bad. Bra kommunikationer till både centrala Partille, Göteborg och Landvetter flygplats.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till Nävervägen 10 och denna ljusa och stilrena 2a belägen högst upp i huset. Kliv in i hallen och häng av dig ytterkläderna i öppen eller dold förvaring. Här finns två inbyggda garderober som tar hand om vikt förvaring och städskåp. Ljust laminatgolv som löper vidare in i köket och sovrummet. Vitmålade väggar är genomgående i hela lägenheten. Hallen är lägenhetens nav och delar fint av lägenhetens privata ytor från de sociala. Närmas entrén når du badrummet och sovrummet. Sovrummet är stort och rymligt där det enkelt finns plats för en dubbelsäng med sängbord. Här finns det även utrymme för ett mindre skrivbord eller en förvaringsmöbel. Fyra garderober med både vikt och hängande förvaring. Stort fönster för härligt ljusinsläpp och snygga fönsterbrädor i marmor. Bostadens badrum ligger i bekväm anslutning till sovrummet. Badrummet totalrenoverades 2016 och andas lyx. Här finns ett rymligt badkar där du kan avnjuta långa bad efter en dag ute i höstrusket. Vit kommod med förvaring och överhängande spegelskåp med förvaring och belysning. Här finns det även en tvättmaskin som underlättar vardagsbestyren. Fönster för vädring och ljusinsläpp och en handdukstork som håller dina handdukar varma och torra. På golvet finns ett snyggt grått klinkers och golvvärme som värmer gott under dina fötter. Vitt snyggt kakel på väggarna. Hallen leder dig vidare in i bostaden förbi den rymliga klädkammaren och köket för att sedan mynna ut i vardagsrummet. Klädkammaren tar enkelt hand om din förvaring. Här finns hyllor och en klädstång samt gott om golvutrymme för ett mindre lekrum eller förvaring. Bostadens kök är ljust och rymligt. Gott om över- och underskåp som enkelt tar han om förvaringen av porslin, grytor och kastruller. Snygg bänkskiva i ek skapar tillsammans med de vita luckorna ett snyggt och modernt kök. Matbordet får sin giva plats intill fönster i vinkel. Här kan nära och kära samlas för långa middagar tillsammans. Vardagsrummet nås från både köket och hallen. Här finns det utrymme för en större soffgrupp, mediautrustning, hyllor och ett avlastningsbord. Stort fönsterparti gör att ljuset får fritt spelrum. Även här är det samma snygga fönsterbrädor som i sovrummet. Balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen är stor och rymligt som rymmer en mindre loungegrupp eller ett matbord. Eftersom lägenheten är på översta våningen får balkongen ett fritt läge med den vackra himmelen som tak.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga, bastu, mopedrum och övernattningslägenhet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1992

Föreningen har under åren gjort massvis av investeringar, renoveringar och underhåll. För detaljerad information kring vad som har utförts se vidare i årsredovisningen. Kommande renoveringar: - Breddning av parkeringar, - Renoveringar av fasader, - Byte av armaturer i trappuppgångar, - Byta av portlås vid entredörrar, - Målning av takdetaljer i samband med fasadrenovering, - Renovering fasader förskolan & gruppboende, - Byte cirkulationspumpar, expansionskärl, termostatventiler. - Målning av balkonger & tvättstugor. - Målning av balkonger - Målning av tvättstugor

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV (grundutbudet) via Comhem ingår i avgiften.Gällande internet och bredbands-tv finns möjlighet att ansluta sig via Comhem eller Bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Rymlig balkong i soligt sydväst läge. Här finns det gott om plats för loungegrupp eller ett större matbord. Fritt läge på balkongen med utsikt över området och himlen som tak.

Bilplats

82 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. 207 parkeringsplatser. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I Brf Pepparkaksstaden kan du hyra p-plats för 170 kr/mån och garage för 250 kr och 500 kr/mån. Besöksparkeringen kostar 3 kr/tim eller 30 kr/dygn.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 29 Okt 15:00 - 16:00

Mån 30 Okt 17:00 - 17:30

Anmäl till visning

Adress

Nävervägen 10 - Partille

Kommun

Partille

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1992

Boarea

65m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Takvåning. Våningsplan 3 av 3 (3 trappor). ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Furulund

Avgift

4 020 kr/mån

Utgångspris

2 150 000 kr

33 077 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Välkommen att boka dig på visning!

2017-10-29 15:00:00 2017-10-29 16:00:00 40 Bostadsvisning Nävervägen 10, Partille 57,72424646, 57,72424646 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Varmt välkommen med din anmälan!

2017-10-30 17:00:00 2017-10-30 17:30:00 40 Bostadsvisning Nävervägen 10, Partille 57,72424646, 57,72424646 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Nävervägen 10, Partille

Bostadsrätt, 2 rok, 65m2 Pris: 2 150 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

425 kr/månad

Försäkring:

125 kr

Hushållsel:

300 kr

Andel i föreningen:

0,335% och andel av årsavgiften är 0,335%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-18

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Pepparkaksstaden

Lägenhetsnummer:

65

Antal lägenheter:

266

Antal lokaler:

6

Information:

I föreningen som bildades 2005 finns 266 st lägenheter och 6 st lokaler. I BRF Pepparkaksstaden bor du bra och bekvämt med omedelbar närhet till Furulunds centrum. Dessutom har du Kåsjön endast ett par minuter bort för svalkande bad. Närhet till bussar som utöver att ta dig till Partille centrum och Allum även tar dig in till centrala Göteborg på ca 30 minuter.

Början av år 2016 höjdes avgifterna med 2 %, år 2017 höjdes avgifterna med 2 %.

Föreningen har under åren gjort massvis av investeringar, renoveringar och underhåll. För detaljerad information kring vad som har utförts se vidare i årsredovisningen. Kommande renoveringar: - Breddning av parkeringar, - Renoveringar av fasader, - Byte av armaturer i trappuppgångar, - Byta av portlås vid entredörrar, - Målning av takdetaljer i samband med fasadrenovering, - Renovering fasader förskolan & gruppboende, - Byte cirkulationspumpar, expansionskärl, termostatventiler. - Målning av balkonger & tvättstugor. - Målning av balkonger - Målning av tvättstugor

Det finns cykelförråd, källarförråd, festlokal, samlingslokal och tvättstuga. Det finns även möjlighet för gäster till boende i föreningen att övernatta. Föreningen har två gemensamhetslokaler som medlemmar kostnadsfritt får använda. Det finns dessutom en bastu på Hyggesvägen 3 som medlemmarna får använda om de vill.

Lekplatserna är totalrenoverade 2008.

Energideklaration

Energikonsumtion:

132 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola