Budgivning pågår

Valhallagatan 5 B, Skara

Aktuellt bud

152 000 kr

Utgångspris 195 000 kr

Budgivare 2 02/10 kl: 18:23 - 152 000 kr

Budgivare 1 02/10 kl: 17:44 - 150 000 kr

Budgivare 2 02/10 kl: 17:31 - 147 000 kr

Budgivare 1 02/10 kl: 17:00 - 145 000 kr

Budgivare 2 02/10 kl: 15:20 - 142 000 kr

Budgivare 1 02/10 kl: 12:16 - 140 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Valhallagatan 5 B - Skara

Kommun

Skara

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

77,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. Hiss finns ej.) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Avgift

4 518 kr/mån

I avgiften till föreningen ingår värme, vatten, tvättstuga, trappstädning samt basutbud från Bredbandsbolaget vad gäller TV-kanaler och internet.

Utgångspris

195 000 kr

2 516 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ljust och fint högst upp i huset

  Varmt välkomna till denna trivsamma trerummare belägen högst upp i huset med rymlig balkong i syd/väst. Denna hörnlägenhet har fönster i tre väderstreck och nås därför av ett härligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Planlösningen bjuder på ett helkaklat badrum, kök med matplats, två sovrum samt ett trevligt vardagsrum som knyter samman bostaden. I samtliga rum, utöver badrummet, lades det 2010 in nya golv och samtidigt målades och tapetserades alla väggar och tak. Här bor man tidigt på Valhall i en tyst och lugn lägenhet i en välskött förening med närhet till centrum och resecentrum.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré / hall

  Vi möts av en entré där det finns avhängningsmöjligheter för ytterkläderna och två garderober. Plastmatta.

  WC / badrum

  Precis innanför entrén finns kaklat badrum. Utrustningen består av WC, tvättställ med överskåp, vägghängt badrumsskåp, badkar med glasvägg, handukstork samt tvättmaskin.

  Kök

  Hemtrevligt kök med yta för ett mindre matbord. Skåpsinredningen är från byggnadsåret men luckorna är sprutlackerade och har försetts med nya knoppar. Vitvarorna består av smal diskmaskin, spis med plattor, spisfläkt samt en kombinerad kyl/frys. Plastmatta.

  Vardagsrum

  Fint vardagsrum med laminatgolv, yta för soffgrupp och ett fantastiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i skönt syd-/västläge, här kan man sitta större delen av dagen och njuta av solen.

  Sovrum 1

  Det större av sovrummen med dörr mot både köket och vardagsrummet. Här ligger ett fint laminatgolv och det finns gott om förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg med sprutlackerade garderobsdörrar.

  Sovrum 2

  Längst in i bostaden finns detta sovrum, aningen mindre men rymmer allt man kan önska i ett sovrum. På golvet ligger samma fina laminatgolv som i det andra sovrummet och i vardagsrummet.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, gallerförråd, matkällare och tvättstuga med torkrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1965

  2010 - alla väggar och tak målats/tapetserats och alla golv bytts ut + nya golvlister 2010 - ny diskmaskin 2010 - ny tvättmaskin 2010 - sprutlackerat samtliga garderobsdörrar och alla köksluckor 2012 - ny kyl/frys Tidigare än 2010 - nytt proppskåp med automatsäkringar 2003 stamrenovering i huset och i samband med detta ska badrummet ha renoverats

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Renoverad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol

  Bilplats

  12 garageplatser - Till dessa är det separat kö. 48 parkeringsplatser - Till dessa är det separat kö. 10 carportplatser - Till dessa är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Kommentar:

  Driftkostnaderna är baserade på uppgifter från säljaren och kan komma att variera beroende på tecknade avtal och förbrukning. I dagsläget består hushållet av en vuxen.

  Andel i föreningen:

  1,46119%

  Andel av årsavgift:

  1,46119%

  Kommentar till andelstal:

  Andelstal Andelsvärde: 1,46119 % Area: 1,41320 % Insats: 1,48821 %

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2010 - alla väggar och tak målats/tapetserats och alla golv bytts ut + nya golvlister 2010 - ny diskmaskin 2010 - ny tvättmaskin 2010 - sprutlackerat samtliga garderobsdörrar och alla köksluckor 2012 - ny kyl/frys Tidigare än 2010 - nytt proppskåp med automatsäkringar 2003 stamrenovering i huset och i samband med detta ska badrummet ha renoverats

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Bostadsrättsförening Verdandi i Skara

  Lägenhetsnummer:

  35-3108-1-36-4

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  175 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor