Gransikagatan 9c, Skövde

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gransikagatan 9c - Skövde

  Kommun

  Skövde

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1942

  Boarea

  45,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Norrmalm

  Avgift

  3 366 kr/mån

  inkl värme, vatten, kabel-TV

  Som utgångspris

  995 000 kr

  21 868 kr/m2

  Ljust läge på gaveln med balkong i soligt söder

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Högst upp i huset ligger denna moderna och stilrena 2a. En ljus lägenhet på husets gavel med balkong i soligt söderläge. Kök och badrum är renoverat i stilfullt svart och vitt som matchar väl med den resterande delen av lägenheten, såsom vita väggar och ett ljust golv som man lagt i samtliga rum i lägenheten. Ett boende som erbjuder ett bra läge till såväl högskola som till centrum. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info då denna bostad snart blir till salu.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  2 källarförråd hör till lägenheten. Tvättstuga i källaren på Gransikagatan 9A. Tvättstugan har nya maskiner, 2 tvättmaskiner och torktumlare, dessutom torkrum och mangelrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1942

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  TV via fiber, Skövde stadsnät

  Bredband

  Bredband via fiber eller ComHem (fiber via Skövde stadsnät)

  Uteplats/Balkong

  Balkong i söderläge, då lägenheten ligger längst upp i huset känns den ljus och rymlig då man inte har någon balkong ovanpå

  Bilplats

  25 parkeringsplatser. Separat kö till parkering.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  50 kr

  Elkostnad:

  200 kr

  Personer i hushållet: 1

  Driftskostnaden är endast uppskattad och kan komma att ändras för nästa ägare

  Andel i föreningen:

  3,20453%

  Andel av årsavgift:

  3,20659%

  Reparationsfond:

  1 100 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1942

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  RBF Skövdehus nr 2

  Lägenhetsnummer:

  201102001-0036

  Antal lägenheter:

  36

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns 2 byggnader med 35 lägenheter, adresserna Gransikagatan 7 A-C och 9 A-C. Föreningens lägenheter är fördelade enligt följande: 12 st - 1 rok 24 st - 2 rok I föreningen finns även 25 p-platser.  Föreningens ekonomi:

  1 april 2014: Avgiften höjdes med 1,5% 2016 höjdes avgiften med 2%. 2018 avgiften höjdes med 10 % vid årskiftet 2017-18 med anledning av dränerningen som påbörjades på framsidan under hösten.  Gjorda renoveringar:

  Gjorda renoveringar: 1987: Stambyte 2010: Byte källardörrer 2012: Montering ventiler 2012: Byte värmepump 2015/16: Renovering av tvättstuga och torkrum samt en ombyggnad av mangelrummet till ett gym för motions- och styrketräning. 2017: Utemiljön ska fräschas upp med planerad start hösten 2016 på framsidan och senare med en etapp två där en gemensam uteplats ska flyttas närmare gångvägen och parkeringsplatserna kan asfalteras och ev bli några fler. Planerat underhåll: 2018: Anbud för radonsanering har skickats ut och väntas få besked under våren 2018. I föreningen förs diskussioner om att bygga ut och glasa in balkongerna istället för att renovera de befintliga, men detta har inte formellt beslutats ännu. (enligt samtal med ordf 2018-02-07 ligger detta snarare 5-år framåt i tiden)  Parkering:

  25 parkeringsplatser. Separat kö till parkering.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  127 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor