Henrik gjutares gata 24 B, Skövde

1 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Henrik gjutares gata 24 B - Skövde

  Kommun

  Skövde

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1956

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Norrmalm

  Avgift

  4 445 kr/mån

  inkl värme, vatten, kabel-tv

  Som utgångspris

  1 195 000 kr

  16 597 kr/m2

  Rymlig lägenhet på Norrmalm med balkong i söderläge!

  Välkommen till denna väldisponerade 3-rummare där båda sovrummen är rymliga! Lägenheten är i genomgående gott skick med modernt helkaklat badrum (renoverat runt 2013), vitt och fräscht kök samt välvårdade ytskikt i hela lägenheten. Här bor du i en bra förening med låga månadsavgifter! Pricken över i:et i detta boende är såklart den trevliga balkongen i söderläge! Området kring Henrik gjutares gata är trevligt och här har du gång/cykelavstånd till såväl Elins Esplanad, gym, bowling, högskolan och centrum. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med ett stilrent och lättstädat laminatgolv, vita väggar med en fototapet och plats för förvaring av ytterkläder.

  Kök

  Ljust och trevligt kök med gott om skåp, detta fina kaklet över arbetsytor ger en trivsam känsla i köket. Även här har vi ett mörkare laminatgolv och ljusa väggar. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Matplats för ca 4 personer i köket.

  Vardagsrum m balkong

  Ljust och fint vardagsrum med ekparkett på golv och tapetserade väggar. Härifrån har vi utgång till den härliga balkongen i fritt söderläge!

  Sovrum 1-2

  Lägenheten har två bra sovrum, båda i rejäl storlek med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Båda rummen har diskreta och stilrena plastmattor samt ljusa väggar. Det ena rummet har en praktisk garderobsvägg medan det andra har en mycket bra skjutgarderob.

  Badrum

  Stilrent badrum, helkaklat i svart och vitt. Tidlösa färger som man aldrig tröttnar på! Här har vi wc, dusch bakom vikbara duschväggar, handfatskommod, spegelskåp samt toppmatad tvättmaskin. Spotlights i taket!

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, eget källarförråd, matkällare, samlingslokal och tvättstuga med torkrum i samma hus.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv: ComHem (grundutbud ingår i månadsavgiften). Internet: Fiber från Telia.

  Uteplats/Balkong

  Balkong som nås från vardagsrummet. Fritt söderläge ger gott om sol!

  Bilplats

  13 garageplatser. Går att hyra för 400 kr. Till garageplatsen är det separat kö. 22 parkeringsplatser. Går att hyra för 105 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  80 kr

  Elkostnad:

  250 kr

  Andel i föreningen:

  2,2802%

  Andel av årsavgift:

  2,2802%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-07-06

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1956

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Mullbäret

  Lägenhetsnummer:

  35-4010-1-7-6

  Antal lägenheter:

  54

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns 54 bostäder. Dessa är fördelade på 3 bostadshus med sammanlagt 6 trapphus på adresserna Henrik Gjutares gata 24 A-B och Henrik Gjutares gata 26 A-D  Föreningens ekonomi:

  2014: 2% höjning av månadsavgiften. 2015: Ingen höjning av månadsavgiften. 2016: Ingen höjning av månadsavgiften. 2017: 2% höjning av månadsavgiften. Föreningen ser positivt på ekonomin och jobbar idag på att amortera av lån för att minska framtida räntekostnader. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar med reservation för ev mindre inflationsmässiga höjningar.  Gjorda renoveringar:

  Avloppsstammarna i kök och badrum byttes 1988. Under 2012 har fjärrvärmeanläggningen bytts ut. Även termostatventiler byts ut i samtliga lägenheter. Byte av garageportar 2015. Under 2016 målades trapphusen och låscylindrar är bytta i samtliga lås. Framöver (tidigast 2019 som behov verkligen finns) kommer föreningen genomföra ett fönsterbyte. Styrelsens stadgeenliga besiktning utfördes under 2015. Fastigheterna befinner sig i gott skick.  Parkering:

  13 garageplatser. Går att hyra för 400 kr. Till garageplatsen är det separat kö. 22 parkeringsplatser. Går att hyra för 105 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.  Annat:

  Gemensamhetslokal med bastu och pentry, tvättstuga finns i 26 B.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor