Skogsdalsvägen 14 C, Skövde

875 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 25 Apr 17:00 - 17:45

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Skogsdalsvägen 14 C - Skövde

   Kommun

   Skövde

   Typ

   1,5-planshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1991-92

   Boarea

   112m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 1 (Parhus i två våningar) , Hiss finns inte

   Rum

   4 rok varav 3 sovrum

   Område

   Igelstorp

   Tillträde

   12-07-2019

   Avgift

   5 200 kr/mån

   inkusive vatten, avlopp, sophämtning, fiber

   Som utgångspris

   875 000 kr

   7 812 kr/m2

   Finfint radhusboende med fri baksida i barnvänliga Igelstorp!

   Riktigt trivsamt boende i bekväm bostadsrättsform. Perfekt för en barnfamilj då både Igelstorp i sig med en bra förskola och skola F-6 och trygga kvarter, och läget på just detta huset med fri baksida som i princip gränsar till områdets lekplats. Huset ligger på en återvändsgränd så det är inte mycket trafik på gatan. Till Skövde åker på på ca 10 min med bil. Bostaden är ljus och välunderhållen, och det är lätt att trivas här. Det känns redan när du går in mot entrén med den ombonade uteplatsen som tillsammans med det fina staketet byggdes 2017. En härlig plats som lockar till frukostmys. En kopp kaffe i morgonsolen ger en bra start på dagen. Invändigt är de flesta väggarna vita med fina golv och köket går i vitt. På entréplan finns kök, vardagsrum med utgång till stor altan, ett sovrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp finns två fina sovrum med charmiga snedtak och ett stort badrum med badkar samt en klädkammare. Allt som behövs med andra ord. Ett extra förråd finns innanför carporten.

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-04-25 17:00:00 2019-04-25 17:45:00 40 Bostadsvisning Skogsdalsvägen 14 C, Skövde 58,3962025382811, 13,9752821168621 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Ljus och välkomnande hall med gott om plats för kläder och skor direkt till vänster. Väggarna är vita och parkettgolvet av ek som lades in 2018 fortsätter in i både kök och vardagsrum samt sovrummet på entréplan.

   Kök

   Köket är trivsamt, ljus och välplanerat och renoverades 2016/17 då luckorna sprutmålades och vitvaror samt ytskikt byttes ut. Kyl, frys och fläkt är något äldre men byttes inte vid renoveringen då dessa var av bra kvalitet. Det rymmer ett stort köksbord vid det stora fönstret. Luckorna är vita med snyggt kakel ovan arbetsbänken. I köket finns spis med fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd så det är välanpassat för familjeliv.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med stora fönster ut mot baksidan och utgång till den stora altanen. Vita väggar och parkettgolv.

   Sovrum 1

   Sovrummet har fönster ut mot baksidan och även här är väggarna vita till parkettgolvet.

   Badrum

   Badrummet på entréplan är fräscht med en mörkare våtrumsmatta på golvet och en ljus på väggarna. Här finns toalett, handfat med kommod och dusch bakom draperi samt en handduksvärmare intill duschen.

   Tvättstuga

   Tvättstugan rymmer en pelare med tvättmaskin och torktumlare intill en tvättho. Hyllor ger förvaring. Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet.

   Trappförråd

   Utrymmet under trappan upp till andra våning är inbyggt och här finns plats för förvaring bakom en stängd dörr.

   Sovrum 2 och 3

   På andra våning ligger två sovrum som båda har charmiga snedtak. Vita väggar med en mörkare fond i det ena sovrummet. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv.

   Badrum

   Badrummet på andra våning får ljus genom ett takfönster och kanske ser du ut mot stjärnorna när du ligger i badkaret en sen kväll. Förutom badkar finns toalett och handfat och ytskikten har våtrumsmatta sedan 90-talet.

   Klädkammare/förråd

   Direkt till höger från trappan sett ligger en klädkammare eller förråd om man hellre behöver det.

   Övriga utrymmen

   Förråd innanför carporten.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1991-92

   Under våren 2017 har föreningen installerat fiber. I nuläget finns inga större renoveringar planerade.

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump

   TV

   Fiber

   Uteplats/Balkong

   På framsidan finns en fin uteplats på ett upphöjt trädäck med sol på morgon och förmiddag. På eftermiddagen går solen runt till baksidan av huset som har sol hela kvällen och här finns den stora altanen under tak där man kan duka långbord och umgås med vänner utan att trängas. Altanen målades om 2016. Barnen springer lätt bort till lekplatsen intill och man har dem inom synhåll från altanen.

   Bilplats

   Carport med plats för en bil och ytterligare en på uppfarten framför. Ovanpå carporten finns ett nybyggt förråd från 2019.

   Möjligt tillträde

   4 juli

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   1 650 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Uppvärmning:

   1 550 kr/månad

   Total driftkostnad:

   1 650 kr/månad

   Kommentar:

   I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. Föreningen står för kostnaden för ev byte/reparation av värmepumpen, man byte dock filter och underhåller den själv.

   Andel i föreningen:

   9,091%

   Andel av årsavgift:

   9,091%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-13

   Byggnad

   Byggår:

   1991-92

   Fönster:

   3-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Frånluftsvärmepump

   Renoveringar:

   Under våren 2017 har föreningen installerat fiber. I nuläget finns inga större renoveringar planerade.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Sventorp

   Lägenhetsnummer:

   E1

   Antal lägenheter:

   11

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger och förvaltar fastigheten Sventorp 4:5 i Skövde kommun med sammanlagt 11 lägenheter. Fastigheten förvärvades under 1991.   Föreningens ekonomi:

   Ingen avgiftshöjning är planerad inför 2018.   Gjorda renoveringar:

   Under våren 2017 har föreningen installerat fiber. I nuläget finns inga större renoveringar planerade.   Gemensamma utrymmen:

   Föreningen har ett stort grönområde samt en lekplats.   Energideklaration

   Energiprestanda:

   65 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor