Stenelidsvägen 79, Skövde

775 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Tis 22 Okt 17:00 - 18:15

Välkommen att boka tid för visning, följ länken nedan för att boka tid

Anmäl till visning

Adress

Stenelidsvägen 79 - Skövde

Kommun

Skövde

Boendeform

Bostadsrättsparhus

Byggår

1985-1989

Boarea

97m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Våning

1 av 1 , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Södra Ryd

Avgift

6 746 kr/mån

inkl. värme, vatten, kabel-TV och garage

Som utgångspris

775 000 kr

7 990 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Enplans parhus med solig trädgård

   Med ett perfekt läge i området, nära parkering och garage, lekplats på samma gård och en tomt med både morgon och kvällssol. Här finner vi ett välskött boende i 1-plan om 4 rum och kök. Altan på både fram och baksida ger valmöjligheter, när det blir för varmt kan man söka skugga på baksidan. Tomten är välplanerad med möjlighet till både påtande i trädgårdsrabatter, studsmatta och lek. Ljust och modernt kök med plats för det stora matbordet, ett stort och rymligt vardagsrum och genomgående stilrena material i hela lägenheten. Ett hem där man bara kan flytta in och bo. Detta bostadsrätts parhus ger dig villalivets fördelar men utan dess krav på underhåll. Välkommen att boka in dig på visning.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planskiss

   Visning

   Visning 1

   2019-10-22 17:00:00 2019-10-22 18:15:00 40 Bostadsvisning Stenelidsvägen 79, Skövde 58,4340540906562, 13,8790690898895 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Hallen är ljus. Till vänster om hallen finns utrymme för hatthylla där ytterkläder och skor kan förvaras. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett grått laminat. I hallen finner vi även en klädkammare där det finns plats för ytterligare förvaring vid behov.

   Kök

   Till höger om entrén öppnar köket upp sig. Ett ljust och trivsamt kök med gott om plats för det stora matbordet. Köket är inrett i vitt där den grå tapeten bryter av snyggt.

   Sovrum 1

   Till vänster om hallen nås byggnadens första sovrum. Här finns plats för en säng och skrivbord. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en eklaminat.

   Badrum

   På andra sidan hallen, sett från sovrummet, finner vi badrummet. Väggarna är kaklade och på golvet ligger en våtrumsmatta. I badrummet finns dusch, handfat samt badrumsskåp.

   Tvättstuga

   Vägg i vägg med badrummet ligger tvättstugan. Ett praktiskt utrymme med tvättmaskin, torktumlare och värmepanna. Hyllorna och bänken ger bra med förvaring.

   Vardagsrum

   Hallen leder oss vidare in i vardagsrummet. Ett stort rum med plats för två soffgrupper. Eller kanske man hellre vill inreda med en soffgrupp och en matsalsdel. Möjligheterna finns. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en ekparkett. Från vardagsrummet nås uteplatsen och trädgården på husets baksida.

   Sovrum 2

   Innanför vardagsrummet finner vi det andra sovrummet. Rummet är rymligt och inrymmer gott och väl både dubbelsäng och garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett mörkt laminat.

   Sovrum 3

   Till höger om vardagsrummet, sett från hallen, är det tredje sovrummet beläget. Här finns plats för både säng och förvaring, men även plats för lek. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en eklaminat.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten finns ett förråd i anslutning till uteplatsen. Garage i länga hör till lägenheten. I föreningen finns en samfällighet som delas med Brf Nyckelpigan och Skövde kommun, i samfälligheten ingår en tvätthall (för bilen) grovtvättstuga och samlingslokalen Blåvingen.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1985-89

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Fiber kommer att dras in under hösten 2019 och kommer att påverka avgiften med 165kr/månad under en 5-års period

   Uteplats/Balkong

   Altan finns på både huset framsida (söderläge) och husets baksida (nordöstligt läge). Trädgården som omger lägenheten är välskött med både fruktträd, odlingslådor och blomsterrabatter.

   Bilplats

   Garage i länga som p-plats i området

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   580 kr/månad

   Försäkring:

   80 kr/månad

   Elkostnad:

   500 kr/månad

   Total driftkostnad:

   580 kr/månad

   Personer i hushållet:

   4 st

   Kommentar:

   Observera att driftkostnaden kan komma att ändras för nästkommande person

   Andel i föreningen:

   0,81694%

   Andel av årsavgift:

   0,81694%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-08

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 164 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1985-1989

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB brf Stenelid

   Lägenhetsnummer:

   35-4096-4-46-3

   Antal lägenheter:

   114

   Byggår:

   1985-1989

   Antal lokaler:

   2

   Allmänt om föreningen:

   Föreningens fastigheter färdigställdes år 1985-1989. Adresserna är Stenelidsvägen 1-221, fördelat på 114 bostäder: 21 st - 2 rok 35 st - 3 rok 54 st - 4 rok 4 st - 5 rok I föreningen finns även två lokaler och 117 garageplatser.   Föreningens ekonomi:

   2015: Avgifterna höjdes med 1,5% 2016: Avgifterna höjdes med 1% 2017: Ingen avgiftshöjning 2018: Avgifterna höjdes med 1,5% 2019: Ingen avgiftshöjning   Gjorda renoveringar:

   Under 2015-16 fortsätter bytena av värmepumpar och varmvattenberedare i föreningen. Några tak kommer att bytas där behov finns. Lekplatserna är upprustade 2014. Målning av fönster och dörrar 2013-14.   TV/Internet:

   Fiber kommer att dras in under hösten 2019 och kommer att påverka avgiften med 165kr/månad under en 5-års period   Parkering:

   Garageplats i länga ingår. Parkeringsplats går att hyra men hit får ni ställa er i en separat kö.   Gemensamma utrymmen:

   Det finns förråd i anslutning till bostaden. De boende i föreningen har även tillgång till Brf Nyckelpigans lokaler där det bland annat finns pingislokal, biltvätthall och grovtvätthall.   Annat:

   Det finns en samfällighet med gemensamhetslokal, vaktmästarlokal, biltvätt, grovtvättstuga och bastu tillsammans med brf Nyckelpigan. Vatten ingår i avgiften men varmvattnet värms genom el och påverkar elräkningen, se posten hushållsel under driftskostnader. Mer information finns på föreningens hemsida: http://www.stenelidsvagen.se/


   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   119 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2010-06-08

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor