Budgivning pågår

Stenmursgatan 23B, Skövde

Aktuellt bud

1 650 000 kr

Utgångspris 1 795 000 kr

Budgivare 1 22/10 kl: 14:58 - 1 650 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Stenmursgatan 23B - Skövde

Kommun

Skövde

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

81m2

Våning

1 av 2 (Markplan) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Trädgårdsstaden

Avgift

4 544 kr/mån

inkl. värme, vatten, kabel-TV och p-plats.

Utgångspris

1 795 000 kr

22 160 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ljust och stilrent boende i markplan!

  I denna fina trerummare behöver du inte lägga pengar på renovering. Här kan du flytta in, placera möblerna på rätt plats och sedan njuta av ett bekvämt boende med modern utformning. Lägenheten är luftig med ljusinsläpp från tre väderstreck och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Boendet har idag två sovrum men vardagsrummet kan enkelt delas av för att skapa ett ytterligare sovrum om så skulle önskas. I bostaden finns både en klädkammare och ett rymligt badrum med tvättmaskin. Med markplan finns tillgången till uteplats utanför vardagsrummet. Här kan du njuta av solen under sommarhalvåret från morgon till kväll. Till lägenheten följer p-plats och förråd. I härliga Trädgårdsstaden bor du familjärt med trevliga omgivningar i stadsdel som fortsätter att expandera. Här finns förskola, låg- och mellanstadieskola och kollektivtrafik som tar dig till centrum på ca 15 minuter. Shoppingområdet Stallsiken ligger nära med livsmedelsbutik och flertalet butiker att välja bland. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkommen in till detta fina boende som färdigställdes 2017. Lägenheten har genomgående fina ytskikt vilket du ser redan i entrén. Ett vackert golv som är genomgående i lägenheten och vita väggar. I hallen finns klädkammare och plats för avhängning av ytterkläder.

  Sovrum

  Genom en skjutdörr kommer du in i bostadens mindre sovrum på ca. 7,5 kvm. Här finns plats för enkelsäng vid användning som sovrum. Alternativt ett skrivbord om det blir ett framtida kontor. Rummet är tapetserat i grå kulör.

  Badrum

  Badrummet är modernt inrett med vita kakelplattor på väggarna och en ljusgrå våtrumsmatta på golvet. Här finns tvättmaskin, tvättställ med förvaring i lådor. I badrummet finns ett installerat badkar som kan tas bort för användning av dusch.

  Kök

  Köket är ljust och snyggt med gott om arbetsyta samt förvaringsmöjligheter. Stänkskyddet är grått kakel vilket tillsammans med de vita skåpluckorna och ljusa laminatskivan utgör moderna materialval i ett kök som är lätt att trivas i. Här finns utrustning som två stycken kombinerade kyl/frys, varmluftsugn, glashäll, integrerad diskmaskin och köksfläkt. Den stora köksön ger ytterligare arbetsyta samt förvaring.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Här är väggarna vita och samma fina golv löper vidare från hallen. Rummet går att delas av för att skapa ett ytterligare sovrum om det skulle efterfrågas. I dagsläget finns plats för både soffa och matsalsbord samt ytterligare avlastningsmöbel. Från detta ljusa sällskapsrum tar du dig ut till altanen som ligger i härligt söderläge.

  Sovrum

  Detta sovrum är stort med sina 15 kvm. Här finns två garderober för förvaring av kläder och fönster i två väderstreck. Alla lägenhetens fönster har vackra bänkskivor i sten.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd som ligger precis utanför huset.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  I härligt söderläge finns en altan att tillgå. Här kan du placera utemöbler och njuta av sommarens varma dagar. Du har även en mindre gräsyta omringad av häck att ta hand om där du kan odla grönsaker eller kanske grilla?

  Bilplats

  I föreningen finns 47 st p-platser varav 4 är hcp-platser.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Trädgårdsstaden är Skövdes nya stadsdel. Här byggs området efter det klassiska trädgårdskonceptet med blandad bebyggelse nära gatan med trädgård på baksidan. Området kommer att växa många år framöver. Området är beläget mellan staden och landsbygden, ungefär tre km från centrum. I närheten ligger Stallsikens handelsområde med flertalet större butikskedjor. Skövde ridskola är närmaste granne norrut. Förskolan öppnade 2012 och en grundskola för åk 1-6 öppnades 2018. Ännu en förskola är planerad. I närområdet finns livsmedelsbutiker och shopping. Goda bussförbindelser och cykelvägar leder in till centrum.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  625 kr/månad

  Försäkring:

  125 kr/månad

  Elkostnad:

  500 kr/månad

  Total driftkostnad:

  625 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  3,23%

  Andel av årsavgift:

  3,23%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-22

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf BoKlok Anjou

  Lägenhetsnummer:

  1009

  Antal lägenheter:

  34

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Planket 1 och Redskapsboden 1 med adresserna Stenmursgatan 20 A-D, 21 A-F, 22-27 A-D. Föreningen består av 34 lägenheter fördelade på 8 st tvåvåningshus. Föreningens lägenheter är fördelade enligt följande: 2 rok - 2 st 3 rok - 16 st 4 rok - 16 st  Föreningens ekonomi:

  Föreningen bildades 2017 och är så pass ny så inga större investeringar finns i planen för tillfället. 2018 höjdes avgiften med 2 %.  Parkering:

  I föreningen finns 47 st p-platser varav 4 är hcp-platser.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor