Vasagatan 13B, Skövde

1 945 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vasagatan 13B - Skövde

  Kommun

  Skövde

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  75m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Vasastaden

  Avgift

  3 415 kr/mån

  inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband

  Som utgångspris

  1 945 000 kr

  25 933 kr/m2

  Mycket välrenoverad lägenhet med eldstad, söderbalkong och låg avgift!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På utmärkt läge i Vasastaden ligger denna ljusa gavellägenhet som totalrenoverats 2016. Här bor du högst upp i huset med balkong i fritt söderläge med bra insynsskydd. Lägenheten har en mycket bra planlösning med 2 bra sovrum, badrum med tvättmaskin, öppet mellan kök och vardagsrum! Mycket bra förening med låg avigt där även bredbandet ingår!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden samt ett i källaren. I källaren på fastigheten finns även tvättstuga med torkrum, cykelrum samt ett övernattningsrum för gäster.

  Bilplats

  Parkering finns på omkringliggande gator. Föreningen har ett garage som är uthyrt till medlem.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Vasastaden ligger precis söder om centrum, och börjar strax efter Vasaporten och sträcker sig till Nils Erikssons gata som är en gräns mellan Vasastaden och Södermalm. Öster om området sträcker sig Västra Stambanan och Skövde garnison, med ett välutrustat utegym och motionsspår. Vasastaden består mestadels av flerbostäder som är från 30-50-talet med vackra fasader, utemiljön i området är i allmänhet mycket fin med alléer och mindre grönområden. I Vasastaden ligger flera skolor, bland annat Komvux, Musikskolan/Musikgymnasiet och Vasaskolan (högstadium). Här ligger även Skövdes tingsrätt och polishus.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  320 kr/månad

  Försäkring:

  70 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  320 kr/månad

  Andel i föreningen:

  8,6806%

  Andel av årsavgift:

  8,6806%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Svenska Folkbyggen Brf nr 3

  Lägenhetsnummer:

  12

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor