Norra Kyrkogatan 13D, Strömstad

750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Norra Kyrkogatan 13D - Strömstad

  Kommun

  Strömstad

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  31m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Bottenplan) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok varav 1 sovrum

  Område

  Strömstad

  Avgift

  3 151 kr/mån

  Ink. V/A, renhållning, värme, hushållsel, fiber.

  Utgångspris

  750 000 kr

  24 194 kr/m2

  Välkommen till en ljus och fräsch bostadsrätt på populära Slotteberget med utsikt över Strömsvattnet! Köket renoverades för ca 4 år sedan och fick under 2019 en uppdatering med ny bänkskiva. Även tak och väggar är nymålade i ljus och trivsam kulör under 2019. Badrummet är helkaklat, stambyte 2011/2012. Föreningen är stabil med en låg månadsavgift där allt utom hemförsäkring ingår. Här bor du med bara ett par minuters promenad till centrum med butiker och restauranger, skolor & allmän service.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  En trappa ned finner ni lägenheten. Ni välkomnas in i lägenheten via entréhallen. Här till vänster finns fyra nya garderober, perfekt för klädförvaring. Vidare till vänster från entréhallen når ni lägenhetens allrum och köksdel. Rummet med trevlig vy mot Strömsvattnet ger plats åt soffa och säng. Köket är välutrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn och glaskeramisk häll, fläkt samt ny bänkskiva med kakel ovan. Rakt fram från hallen når ni det helkaklade badrummet i vitt och grått som renoverades vid stambytet 2011/2012. Här inryms tvättkommod, wc, dusch samt handdukstork och komfortabel golvvärme. Det finns också förberett för en mindre tvättmaskin vid sidan av duschen. Lägenheten är i gott skick och har genomgående laminatgolv och ljusa, nymålade väggar och tak. Varmt välkomna på visning, eller kontakta mäklare Robin Hein för mer information.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd & matkällarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1960

  Utfört underhåll: - Fasader 2013/2014 - Portar och dörrar 2013/2014 - Styrutrustning 2012/2013 - Stam- och badrumsrenovering 2011/2012 - El/fibernät 2011/2012 - Fönsterbyte 2007/2008 - Balkongräcken 2005/2006

  Uppvärmning

  Centralvärme

  TV & bredband

  - Fiber via Telia, 10 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

  Bilplats

  Parkering: - Föreningen upplåter totalt 44 p-platser och 12 garageplatser. P- plats och garageplats går att hyra mot avgift. Uthyrning sker via kösystem, det är för närvarande kö! Kontakta förening för mer info!

  Vägbeskrivning

  Från norra avfarten till Strömstad, kör Oslovägen mot centrum. Vid Konsum håll vänster över bron. Tag första vänster efter bron och fortsätt uppför den branta backen. Tag vänster upp på Norra Kyrkogatan. Följ våra skyltar till slutet av gatan. Norra Kyrkogatan 13 D finner ni på er vänster sida.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Strömstad är Sveriges västligaste stad och ligger i norra Bohuslän ca 2 mil söder om Norska gränsen. Strömstad är centralort i Strömstad kommun. I väster ligger Skagerack och den natursköna skärgården med Kosteröarna och Sveriges enda marina nationalpark, Kosterhavets nationalpark. Öster om stan går europavägen E6, en trafikpulsåder mellan Oslo och Köpenhamn. Längre in i landet ligger vackra Idefjorden som markerar gränsen mellan Sverige och Norge. Strömstad är starkt präglat av turism och gränshandel. Hundratusentals turister besöker varje år staden och gästhamnar och campingar är fullbokade från midsommar till mitten av augusti. Gränshandeln sysselsätter idag många Strömstadbor. Många norrmän söker sig till Sverige för att inhandla framförallt tobak och alkohol. Handeln är centrerad till tre stora handelområden Svinesund, Nordby och centrala Strömstad. Strömstad är startpunkt för många båt- och fisketurer. Förutom dessa finns också den reguljära Kostertrafiken till Kosteröarna. Kosteröarna är nästan bilfria och ett paradis för cyklister. Gods transporteras oftast på ön med traktor eller flakmoped. Förutom ovan nämnda båt- och fisketurer är färjor till Norge ett dominerande inslag i hamnen. Över färjeläget beläget på Torskholmen passerar över en miljon resenärer årligen. Färjorna transporterar även bilar och lastbilar mellan länderna. Årligen reser många norska ungdomar till Strömstad på skärtorsdagen på hejsatur, något som av Strömstadsborna ses som allt från ett problem till ett vårtecken.

  Kommunikation

  God kommunikation till såväl Oslo som Göteborg, via bli, buss eller tåg. Reguljärtrafik till Kosteröarna.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  100 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  100 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,69399%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Uppvärmningssystem:

  Centralvärme

  Renoveringar:

  Utfört underhåll: - Fasader 2013/2014 - Portar och dörrar 2013/2014 - Styrutrustning 2012/2013 - Stam- och badrumsrenovering 2011/2012 - El/fibernät 2011/2012 - Fönsterbyte 2007/2008 - Balkongräcken 2005/2006

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Slotteberget

  Lägenhetsnummer:

  213488001-0031

  Antal lägenheter:

  98

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Sothönan 3 och 4. Byggnaderna uppfördes 1961 och utgör idag 98 lägenheter som utgör bostadsrätter. Fastigheternas adress är Norra Kyrkogatan 13-15. Info gällande hushållsel: Denna ingår i månadsavgift. (stäms av en gång per år och avgiften regleras efter förbrukning.)  Gjorda renoveringar:

  Utfört underhåll: - Fasader 2013/2014 - Portar och dörrar 2013/2014 - Styrutrustning 2012/2013 - Stam- och badrumsrenovering 2011/2012 - El/fibernät 2011/2012 - Fönsterbyte 2007/2008 - Balkongräcken 2005/2006  TV/Internet:

  - Fiber via Telia, 10 Mbit/s ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  Parkering: - Föreningen upplåter totalt 44 p-platser och 12 garageplatser. P- plats och garageplats går att hyra mot avgift. Uthyrning sker via kösystem, det är för närvarande kö! Kontakta förening för mer info!  Gemensamma utrymmen:

  Gemensam tvättstuga i källare.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor