Strömstiernagatan 8, Strömstad

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 18 Feb 19:00 - 19:30

   Anmäl till visning

   Adress

   Strömstiernagatan 8 - Strömstad

   Kommun

   Strömstad

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1946

   Boarea

   62,5m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   0 av 0 , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Avgift

   4 058 kr/mån

   Till månadsavgift tillkommer 300kr i obligatorisk avgift för parkering(möjlig att hyra ut).

   Utgångspris

   1 895 000 kr

   30 320 kr/m2

   Nu har ni möjlighet att köpa denna bostadsrätt med gångavstånd till centrala Strömstad. Denna kvadratsmarta lägenhet renoverades 2011 och möjliggör flera olika varianter på möblering tack vare dess planlösning. Från köket nås den mysiga balkongen med utsikt över hav och centrum där solen ligger på från förmiddag tills solen går ned.

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-02-18 19:00:00 2019-02-18 19:30:00 40 Bostadsvisning Strömstiernagatan 8, Strömstad 58,937986766806, 11,1809277534485 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entréhall

   Ni välkomnas in genom entréhallen med grå klinker på golv, vitmålade väggar och tak. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in i hall finns gott om klädförvaring i rymliga garderober.

   Kök/ Allrum

   Vardagsrum och kök i trevlig öppen planlösning gör detta till en lägenhet som är lätt att umgås i. Här finns utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Köket är modernt i vitt, bänkskiva i mörk laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning såsom: kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Från köket når man den mysiga balkongen med hänförande vy över havet och staden. Parkettgolv, väggar i grå ton och vitt tak.

   Sovrum 1

   Från kök/ allrum nås lägenhetens större sovrum, vilket även passar utmärkt som vardagsrum om så önskas. Ett mycket mysigt och rogivande rum med fönster i två väderstreck och härlig utsikt! Parkettgolv, väggar i en härlig ton av ljung samt vitt tak.

   Sovrum 2

   Lägenhetens mindre sovrum. Här ryms en större säng om så önskas. Rummet passar även perfekt som kontor, gästrum eller barnrum. Parkettgolv, väggar i grå ton och vitt tak.

   Badrum

   Helkaklat badrum i stilrena färgval. I golvet finns komfortabel golvvärme. Duschplats, wc, tvättställ med kommod och kombinerad tvätt/torkmaskin.

   Övriga utrymmen

   Det finns förråd i byggnad invid.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1946

   Föreningens lägenheter renoverades 2011.

   Uppvärmning

   Bergvärme (ny pump 2018)

   TV

   Fiber för internet och tv. Abonnemang bekostas av bostadsrättsinnehavare.

   Uteplats/Balkong

   Uteplats 1: Balkong i anslutning till lägenhet. Utgång från kök. Uteplats 2: Uteplats, gemensam gräsmatta och uteplats på innergård.

   Bilplats

   1 parkeringsplats per lägenhet mot obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån.

   Vägbeskrivning

   Kör upp längs Karlsgatan, vid Södertulls Livs tag direkt höger, fortsätt ca 50 meter. Våra Till- Salu skyltar visar vägen. Välkommen!

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   533 kr/månad

   Försäkring:

   183 kr/månad

   Elkostnad:

   350 kr/månad

   Total driftkostnad:

   533 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Uppvärmning, V/A, Renhållning, Sotning, Underhåll samt Vägavgift/snö ingår i månadsavgiften. Försäkringen är beräknad inklusive drulle.

   Andel i föreningen:

   7,78551%

   Andel av årsavgift:

   10,24473%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-22

   Pantsättningsavgift:

   455 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 138 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1946

   Fönster:

   2-glas

   Uppvärmningssystem:

   Bergvärme (ny pump 2018)

   Renoveringar:

   Föreningens lägenheter renoverades 2011.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Magistern 3

   Lägenhetsnummer:

   81002

   Antal lägenheter:

   16

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Varje medlem har ansvar att enligt schema städa trappuppgången. Medlemmarna i föreningen hjälps åt med snöröjning. Ca två gånger om året har man en gemensam städdag och gör snyggt runt husen!   Gjorda renoveringar:

   Inga större underhållsarbeten är planerade.   Energideklaration

   Energikonsumtion:

   52 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor