Budgivning pågår

Utsiktsvägen 6D, Ljungskile

Aktuellt bud

1 950 000 kr

Utgångspris 1 995 000 kr

Budgivare 1 13/10 kl: 11:51 - 1 950 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Tor 07 Nov 16:30 - 17:00

Bokad visning - anmäl dig här

Anmäl till visning

Adress

Utsiktsvägen 6D - Ljungskile

Kommun

Uddevalla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

80m2

Våning

2 av 2 (Trapp utanför) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Ljungskile

Avgift

3 661 kr/mån

Utgångspris

1 995 000 kr

24 938 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   LJUNGSKILE - CENTRUM

   Vilken drömlägenhet! I Ljungskile finner du just nu en fantastiskt fin lägenhet till salu. Lägenheten är nybyggd år 2017 och är en etagelägenhet med golvvärme i hela lägenheten. Lägenheten har stora ytor och är på hela 80 kvm som fördelas på två våningar. Varje våningsplan har balkong. I köket är det balkong i söderläge vilket genererar sol hela dagen och från vardagsrummet är balkongen åt öster. Ljungskile, där havet möter fjället är en ort som erbjuder det mesta. Från lägenheten har ni gångavstånd till centrum som erbjuder matbutiker, butiker, restauranger, salta bad, och friluftsområden. I Ljungskile finner ni även en utav Sveriges vackraste golfbanor på Lyckorna. När det gäller kommunikationer så går både buss och tåg från Ljungskile till Göteborg, Oslo, Uddevalla C. Missa inte chansen att förvärva denna fina lägenhet och boka in er till visningen! Vi syns på plats, varmt välkomna!

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Tim Axelsson

   Franchisetagare/Mäklare

   0723-11 14 91

   tim.axelsson@lansfast.se Läs mer om Tim

   Planritning

   Planbeskrivning

   Planbeskrivning

   Visning

   Visning 1

   2019-11-07 16:30:00 2019-11-07 17:00:00 40 Bostadsvisning Utsiktsvägen 6D, Ljungskile 58,2320983834693, 11,9227838516235 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Klinkergolv vid entré. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

   Kök

   Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Diskmaskin från Electrolux Kyl/frys från Electrolux Ugn från Electrolux Spisfläkt från Swegon.

   Badrum

   Kakel och klinker. Dusch, WC och tvättställ. Torktumlare och tvättmaskin från Electrolux.

   Vardagsrum

   Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till balkong i Österläge.

   Sovrum

   Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

   Övriga utrymmen

   Förråd på 3 kvm ingår.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2017

   Uteplats/Balkong

   Balkong i österläge vid vardagsrum och balkong i söderläge vid köket.

   Bilplats

   Bilplats ingår

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   238 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Uppvärmning:

   138 kr/månad

   Total driftkostnad:

   238 kr/månad

   Personer i hushållet:

   3 st

   Kommentar:

   Observera att posten uppvärmning avser även hushållselen. Observera att driftkostnaden kan bli högre/lägre för nästa köpare.

   Andel i föreningen:

   11,9%

   Andel av årsavgift:

   12,5%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Byggnad

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk från och till luft

   Förening

   Föreningens namn:

   BRF Utsiktsvägen i Ljungskile

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor