Kilbäcksgatan 17, Uddevalla

1 475 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kilbäcksgatan 17 - Uddevalla

  Kommun

  Uddevalla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  79m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1-2 sovrum

  Område

  Centrum

  Avgift

  36 713 kr/mån

  Då det är två betalningsfria månader varje år är månadskostnaden i snitt 3060kr/mån.

  Utgångspris

  1 475 000 kr

  18 671 kr/m2

  UDDEVALLA - CENTRUM

  Välkomna till en av fastighetens bästa lägenheter med 3 rum och låg avgift om 3060kr/mån när de betalningsfria månaderna är avdragna, fint renoverad hörnlägenhet mitt i centrala Uddevalla. Lägenheten genomsyras av ljusa trevliga färger och väl tilltagna rum med generös takhöjd samt fönster i flera väderstreck. Föreningen Bageriet bildades 2012 och lät i samma stund uppdatera alla lägenheter till hög standard. Förutom den redan förmånliga månadskostnaden har även föreningen två kostnadsfria månader varje år vilket gör månadskostnaden betydligt billigare till 3060kr/månaden. För er som är i behov av ett extra sovrum finns möjlighet att nyttja den rymliga klädkammaren för extra sovutrymme. Från Lägenheten har ni gångavstånd till allt centrala Uddevalla har att erbjuda i form av butiker, restauranger, krogliv, kommunikationer och allmän service! Välkomna att anmäla intresse!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med parkett på golv, målade väggar, skoställ och städskåp.

  Sovrum

  Stort sovrum med parkett på golv, målade väggar, garderob , ingång till sovrum som idag nyttjas till kontor.

  Kök

  Kök renoverat 2012 med parkett på golv, målade väggar, kyl och frys fullhöjd (Cylinda), spishäll (Bosch), kolfilterfläkt (Franke), mikro (Whirlpool), diskmaskin (Siemens), ljusa luckor och plats för matbord.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum med parkett på golv och ljusmålade väggar.

  Badrum

  Badrum med klinker på golv (el-golvvärme), kakel på väggar, tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux), toalett, dusch, tvättställ, högskåp samt spegelskåp.

  Övriga utrymmen

  Källarförråd om ca 3 kvm. Tvättstuga Verkstad utrustad mer verktyg som är fritt att använda. Cykelförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1929

  Lägenheterna totalrenoverades av föreningen 2012. Föreningen undersöker möjligheten till vinkällare samt övernattningsrum. Även möjligheter att etablera balkonger.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  Möjlighet att ta över säljarens p-plats i garage ett par minuter från fastigheten.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  369 kr/månad

  Försäkring:

  89 kr/månad

  Elkostnad:

  280 kr/månad

  Total driftkostnad:

  369 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Observera att driftkostnaderna kan komma att bli högre såväl som lägre för nästa ägare!

  Andel i föreningen:

  11,9%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Lägenheterna totalrenoverades av föreningen 2012. Föreningen undersöker möjligheten till vinkällare samt övernattningsrum. Även möjligheter att etablera balkonger.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bageriet

  Lägenhetsnummer:

  2-1101

  Antal lägenheter:

  8

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Uddevalla Bilde 5 i Uddevalla kommun med därpå uppfört flerbostadshus i tre våningar med åtta lägenheter och tre lokaler. Föreningen bildades 2012 då fastigheten ombildades till bostadsrätt. Fastighetens adress är Kilbäcksgatan 17 i Uddevalla. Dessutom har fastigheten ingång på Kålgårdsbergsgatan 11 i Uddevalla.  Gemensamma utrymmen:

  Gemensam tvättstuga på källarplan. Förråd om ca 3 kvm till varje lägenheten på källarplan.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor