Morgonbrisvägen 1F, Uddevalla

750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Morgonbrisvägen 1F - Uddevalla

Kommun

Uddevalla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

57,8m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Unneröd

Avgift

3 487 kr/mån

I månadsavgiften ingår vatten, värme, parkeringsplats, kabel-tv och bredband.

Utgångspris

750 000 kr

12 976 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  UDDEVALLA - UNNERÖD

  Varmt välkommen till denna vackra genomgångslägenhet om 2 rok på 3:e våningsplan på populära Unneröd. Här har du balkong i söderläge vilket genererar sol nästan hela dagen där man kan få njuta av en lunch i solen. Månadsavgiften är på låga 3487 kr där garageplats ingår vilket är väldigt positivt och bekvämt. Lägenheten är utrustad med kök, badrum med bubbelbadkar, samt gott om garderober och bredband. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp och dessutom fransk balkong. Området erbjuder närhet till busshållplats med goda möjligheter att snabbt ta sig till Uddevalla centrum och Torp köpcentrum. Strax runt hörnet finner ni Skogslyckan centrum med bl.a. vårdcentral, dagligvaruhandel, pizzeria och postutlämning. Missa inte chansen att förvärva denna bostad!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Tim Axelsson

  Franchisetagare/Mäklare

  0723-11 14 91

  tim.axelsson@lansfast.se Läs mer om Tim

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Plastmatta på golv, vitmålade väggar.

  Badrum

  Kakel och klinker med bubbelbadkar. Vattenburen golvvärme. Finns uttag förberett för handdukstork samt för tvättmaskin. Stamrenoverat 2005.

  Kök

  Plastmatta på golv, vitmålade väggar, kakel ovanför köksbänk. Äldre spis Stor frys samt kombi kyl/frys

  Balkong

  Balkong i söderläge med "trallplattor" som är lagt på betonggolv. Nås via kök.

  Vardagsrum

  Slipat parkettgolv, ljusa tapeter. Fransk balkong.

  Sovrum

  Plastmatta på golv. Tapetserade väggar. 6 garderober.

  Övriga utrymmen

  Förråd Tvättstuga

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1965

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Föreningen planerar att installera fiber i huset inom en treårsperiod.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i söderläge

  Bilplats

  Bilplats medföljer och ingår i angiven månadsavgift, nr 48.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  440 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Elkostnad:

  320 kr/månad

  Total driftkostnad:

  440 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,61838%

  Andel av årsavgift:

  0,63512%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  300 kr

  Överlåtelseavgift:

  870 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  2-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Porfyren

  Lägenhetsnummer:

  58

  Antal lägenheter:

  150

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  I alla hus finns soprum, cykelrum, barnvagnsrum, förråd och matkällare. Fritids/samlingslokal finns att hyra och bokas hos vicevärden. Tvättstuga finns i hus 1 F, 2 A och 2 B där mangelrum finns i anslutning. I hus 1 B finns snickarlokal att låna.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen höjde månadsavgifterna med 1% under 2016. Beslut om ev ny avgiftshöjning kommer att tas vid nästa budgetgenomgång.  Gjorda renoveringar:

  Stambyte genomfördes 2004/2005. Elstambyte 2004/2005 Takbyte hus 1 2013 Byte av elementvreden, asfaltering hus 2 . Framtida underhåll Fönster hus 1-3 2021-23 Tak, hus 2-3. 2020-2022  TV/Internet:

  Föreningen planerar att installera fiber i huset inom en treårsperiod.  Gårdsplan:

  Välskötta innergårdar med vackra planteringar, lekplats.  Annat:

  Fastighetsskötare Svens Alltjänst 346 00 / 0705- 88 22 77 Föreningen bedriver dartträffar och bouleträffar.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor