Norra Strandgatan 1A, Ulricehamn

Utgångspris

1 650 000 kr

Månadsavgift 3 304 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Ulricehamn

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 14  (Våningsplan 4. ) , Hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 53 m2 Area enligt mäklarbild från brf

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu kan vi presentera denna mycket tilltalande lägenhet om två rum o kök i populära Brf Norra Stranden på våning 4. Lägenheten har genomgående modern interiör, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Fullutrustat kök med rymlig matplats. Väl tilltaget allrum och sovrum med två ingångar och garderob. Härlig inglasad balkong om 19 kvm med utsikt över Åsunden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till oss redan idag! Bostadsrättsföreningen erbjuder gemensamma utrymmen för alla sina medlemmar. Här finns bland annat rum för uthyrning till övernattande gäster, relaxavdelning med dusch, gemensam terrass mm med fantastisk utsikt över sjön Åsunden och gemensam sjöstuga för festligheter. Centralt belägen med närhet till Ulricehamns centrum som erbjuder all vardaglig service och goda kommunikationer. Lagom pendlingsavstånd till städer som Borås, Göteborg och Jönköping.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Linda Nilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-428 22 21

  linda1.nilsson@lansfast.se

  Planritning Planlösning Norra Strandgatan 1A

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Rumsbeskrivning

  Entré till hall med målade väggar och klinkergolv som övergår i parkettgolv. Rymlig och plats för avhängning av ytterkläder och skor bakom skjutdörrsgarderober. I direkt anslutning finns fräscht och stilrent badrum med kakel och klinkers i tidlösa färger. Här finns utrustning som WC, tvättställ, duschplats med mörka glasväggar, golvvärme och handdukstork. Egen tvättmaskin och torktumlare staplade på varandra . Till vänster om hall finns det stilrena köket med köksinredning i form av vita luckor från Vedum. Maskinell utrustning i hög kvalitet i form av spishäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn samt kombinerad kyl och frys. Goda förvaringsytor och arbetsbänkar. Ovan arbetsbänk har vi de råa betongväggarna som bryter av de vanliga kaklet som annars är standard. Öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för matgrupp och större soffgrupp. Passage ut mot den stora inglasade altanen om 19 kvm. Mycket smakfullt har vi enhetligt ekparkett och de grå betongväggarna som ramar in och livar upp rummet. Sovrum som ligger i anslutning till vardagsrum har parkettgolv och målade väggar. Här finns ett skjutgarderobsparti för klädförvaring. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har ingångar från två håll.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong om 19 kvm med utsikt över sjön Åsunden och Ulricehamns stad.

  Bostad

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Boarea

  53m2

  Areakälla

  Area enligt mäklarbild från brf

  Våning

  4 av 14  (Våningsplan 4. ) , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  301215001-0245

  Andel i föreningen

  1,48211%

  Andel av årsavgift

  1,16948%

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Byggnadstyp

  Flerfamiljhus

  Energideklaration

  Fönster

  2+1-glasfönster isoler

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Norra Stranden 2

  Föreningens organisationsnummer

  769629-5687

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  67 st

  Antal lokaler

  1

  Byggår

  2016

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Grund: Betongplatta Tak: Takpapp Ytterfased: Stomme i betong Fönster: Trä/Aluminium 2+1-glas isolerruta Glaspartier: Trä/Aluminium 2-glas energiglas Entrédörrar: Lackad aluminium Tamburdörrar: Säkerhetsdörr i eklaminerad plåt Energideklaration är utförd 2018-06-15, 53 kWh/m2

  Gemensamma utrymmen

  Övernattningslägenhet: I entréplanet finns två övernattningsrum med sängplatser. Bokning av övernattningsrummet görs hos bostadsrättsföreningen för en kostnad på 100 kr/dygn. Relaxavdelning: I entréplanet, anslutande till övernattningsrummen, finns en relaxavdelning med dusch och bastu. Sällskapsrum: Våning elva erbjuder ett kalasrum/sällskarpsrum som går att hyra av bostadsrättsföreningen. Gemensam terass: Våning elva erbjuder också, i anslutning till kalasrummet, en stor gemensam takterrass för bostadsrättsföreningens medlemmar. Sjöstuga: En vacker sjöstuga, som är gemensam för båda bostadsrättsföreningarna, går att hyra för fest, kalas eller för någon annan typ av sammankomst. Cykelförråd: Gemensamt cykelförråd finns på gården. Sopsorteringsrum: Gemensamt sopsorteringsrum. Lägenhetsförråd : Det finns ett lägenhetsförråd till varje lägenhet. Lägenhetsförråden är placerade i entréplan, på våning 11 - 14 samt i en av gårdsbyggnaderna.

  Parkering

  Bostadsrättsföreningen har 52 st parkeringsplatser. Kostnad 250 kr/månad. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Bostadsrättsföreningen har 15 carportar. Kostnad: 500 kr/månad. Till carportarna är det separat kö. Bostadsrättsföreningen har 5 gästparkeringar.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Norra Strandgatan 1A, Ulricehamn

  Kommun: Ulricehamn

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 1 650 000 kr Utgångspris

  Månadsavgift: 3 304 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-11-25

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Ulricehamn

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder