Budgivning pågår

Kronogatan 48 C, Vänersborg

975 000 kr

Högsta bud 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kronogatan 48 C - Vänersborg

  Kommun

  Vänersborg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  84m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Nordstan

  Avgift

  5 360 kr/mån

  Inkl. värme, VA, kabel-TV/internet.

  Normal schablonhöjning per 1/4 med 1%.

  Utgångspris.

  975 000 kr

  11 607 kr/m2

  3:a i Nordstan med inglasad balkong!

  Välkommen till Kronogatan 48 C. Här erbjuds en 3:a mitt i Nordstan med en härlig inglasad balkong, belägen i bottenplan. Här bor du i en omtyckt förening som välkomnar dig med en centralt belägen och gemytlig innergård. I denna finns det gott om prydliga planteringar och sittplatser vilket gör det till en naturlig knutpunkt för de boende. Från Kronogatan har du också förmånen att ha närhet till det mesta och du når stadens kärna genom en kort promenad och likaså Skräcklan med alla dess natursköna strövområden. Ett läge och en förening att trivas i helt enkelt! Observera att garage finns direkt i källarplanet. Välkomna att boka er på visning.

  Ansvarig mäklare

  Simon Bernhardsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0721-43 66 65

  simon.bernhardsson@lansfast.se Läs mer om Simon

  Extra kontaktperson

  Zejna Mustajbasic

  Blivande fastighetsmäklare

  0721-43 43 09

  zejna.mustajbasic@lansfast.se Läs mer om Zejna

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall i vinkel med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna, samt en garderob för förvaring.

  Kök

  Ljust kök med stor matplats med utsikt mot innergården. Maskinellt utrustat med spis, ugn, fläkt (defekt), ny kyl och frys (-18) samt diskmaskin. Här finns såväl goda arbetsytor som förvaringsmöjligheter.

  Vardagsrum

  Tilltaget vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Dubbla fönster som ger ett gott och trevligt ljusinsläpp.

  Sovrum 1

  Stort sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i och med flertalet inbyggda garderober. Härifrån når man den härliga inglasade balkongen!

  Sovrum 2

  Sovrum som även detta ger plats åt bl.a. dubbelsäng och nattduksbord.

  Badrum

  Rymligt, helkaklat badrum (stambytt 2007) utrustat med bekvämligheter som golvvärme och tvättmaskin. I övrigt dusch, WC, kommod samt goda förvaringsmöjligheter.

  Övriga utrymmen

  Förråd, matkällare, tvättstuga, torkrum, mangelrum, cykelförråd, garage (i källare), motionsrum (Kronog 46), samlingslokal samt övernattningslägenhet (Källare, Kronog 48).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1968

  Ny kyl och frys -18

  TV & bredband

  Kabel-TV/bredband via Telia (193 kr/mån - inkluderat i månadsavgift)

  Uteplats/Balkong

  Härlig inglasad balkong i läge väst/nordväst.

  Bilplats

  Garage under mark som går att hyra för 275 kr/mån. Separat kö. (Anmälan sker till Riksbyggen). Kostnadsfri 24h parkering finns på intilliggande gator.

  Möjligt tillträde

  Enligt ök.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  307 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  207 kr/månad

  Total driftkostnad:

  307 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftskostnaderna är hämtade från liknande lägenhet i föreningen med 1 person i hushållet. Elmätning sker separat 1 gång/år.

  Andel i föreningen:

  1,0413%

  Andel av årsavgift:

  1,04684%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Renoveringar:

  Ny kyl och frys -18

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Cederträdet

  Lägenhetsnummer:

  81

  Antal lägenheter:

  104

  Antal lokaler:

  16

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Cedern 24 i Vänersborgs kommun med därpå uppförda 2 st byggnader. Byggnaderna är uppförda 1967-68. Lägenhetsfördelningen är som följande 1 rkv 8st 1 rok 8 st 2 rok 22st 3 rok 50st 4 rok 2st 5 rok 14st Totalt 104 stycken lägenheter Dessutom finns 16 lokaler, 91 garageplatser, 11 p-platser samt 1 miljöhus.  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar: 2002: Innergården gjordes iordning 2007: Stambyte och badrumsrenovering 2014: Oljeavskiljaren vid tvättplatsen i garaget är utbytt, underhåll värmeväxlar, byte av DUC-värmecentral samt underhåll av markytor, kantsten och plantering 2014-2015: Byte av fönster och fönsterdörrar 2015: Ny belysning i garage samt målning av miljöhus 2016: Byte lgh dörrar, nytt låssystem samt byte av frånluftssystem i garaget. 2018: Belysning i tvättstuga samt hissbyte påbörjat Planerat underhåll: 2019: Forts. hissbyte 2020: Byte takpapp mm.  TV/Internet:

  Kabel-TV/bredband via Telia (193 kr/mån - inkluderat i månadsavgift)  Parkering:

  Garage under mark som går att hyra för 275 kr/mån. Separat kö. (Anmälan sker till Riksbyggen). Kostnadsfri 24h parkering finns på intilliggande gator.  Gårdsplan:

  Välskött innergård centralt placerad mellan husen med gott om planteringar och sittplatser.  Gemensamma utrymmen:

  Förråd, matkällare, tvättstuga, torkrum, mangelrum, cykelförråd, garage (i källare), motionsrum (Kronog 46), samlingslokal samt övernattningslägenhet (Källare, Kronog 48).  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  117 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-07-09

  Primärenergital:

  0 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor