Råbäcksvägen 56, Sandviken

350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Råbäcksvägen 56 - Sandviken

  Kommun

  Sandviken

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  1967

  Boarea

  45m2

  Tomtarea

  1 000m2 - Arrende

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Jäderfors

  Utgångspris

  350 000 kr

  7 778 kr/m2

  Fritidshus på arrendetomt med underbart läge intill Jädraån!

  Detta är ett semesterparadis för naturälskaren. Med lugnt och fridfullt läge finns detta mysiga fritidshus på arrendetomt som erbjuder underbar utsikt över Jädraån. Här kan man sitta på altanen och njuta av lugnet och lyssna till den porlande ån bredvid. På den trevliga tomten finns storstuga, gäststuga, friggebod/redskapsbod, vedbod och jordkällare. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Linda Hallebrand

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-539 89 08

  linda.hallebrand@lansfast.se Läs mer om Linda

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Fritidshuset

  Tillfälle att förvärva ett mysigt och välskött fritidshus med arrendetomt, gränsande mot Jädraån. Fritidshuset har avskilt och lugnt läge men endast 10 minuter från Sandviken. Fritidshuset om ca 45 kvm består av en stor altan/terras med underbar utsikt över Jädraån. Här möts Ni av ett trivsamt allrum med trägolv och stora fönster ut mot altanen. Här finns en praktisk och värmande öppen spis. I anslutning till allrummet finns en liten köksavdelning med trägolv, spis och kyl som drivs med gasol. Stugan har även ett sovrum med trägolv och plats för dubbelsäng samt förvaring i form av en garderob. Vidare så finns ytterligare ett mindre sovrum med trägolv, våningssäng och dubbla garderober. Med egen ingång i en vidbyggd del finns även ett utedass med handfat. På tomten finns även en mysig gäststuga med laminatgolv, träpanel och plats för 2-4 bäddar. Gäststugan saknar el. Här finns även en praktisk friggebod/redskapsbod, om ca 7 kvm, samt en vedbod och jordkällare. Fin trädgårdstomt som sträcker sig längs med Jädraån. Badtrappa finns för den som önskar ta sig ett dopp. Med dess vackra omgivningar och utmärkta geografiska läge är detta ett riktigt semesterparadis för den som lugn och ro i naturskönt område. Fritidshuset kommer säljas i befintligt skick med de flesta möbler och intentarier kvar både i stuga, gäststuga och friggebod. Varmt välkomna på Visning!

  Tomt

  Tomtarea ca 1 000 m² (arrenderätt). Tomten: Naturtomt/trädgårdstomt med strålande läge intill Jädraån.

  Upplåtelseform: Arrende

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Uppvärmning

  Öppen spis

  Uteplats/Balkong

  Stor altan med fin utsikt över tomten och ner mot ån. För den som vill njuta av den vackra utsikten sitter man utmärkt här på altanen. Här finns gott om utrymme för att inta en god måltid och njuta av sommarens soliga dagar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Arrende:

  5 150 kr / år

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  7 518 kr/år

  Försäkring:

  1 168 kr/år

  Renhållning:

  1 200 kr/år

  Övrigt:

  5 150 kr/år

  Total driftkostnad:

  7 518 kr/år

  Kommentar:

  Posten övrigt avser arrendeavgift.

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Tomtarea:

  1 000m2

  Grund:

  Plintar

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Öppen spis

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, avlopp saknas. Vatten finns dock att hämta från en brunn på markägarens fastighet.

  Övrigt:

  Möjlighet att ansluta sig till det fasta elnätet finns.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor