Missionsvägen 18, Klövsjö

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Klövsjö 3:97

  Adress

  Missionsvägen 18 - Klövsjö

  Kommun

  Berg

  Typ

  1 plan med loft

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  2008

  Boarea

  30m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  40m2

  Tomtarea

  1 547m2 - Friköpt

  Rum

  1 rok

  Område

  Klövsjö

  Utgångspris

  1 695 000 kr

  56 500 kr/m2

  I Klövsjö Skidområde ligger denna idyll...

  ...Välkommen till denna charmiga idyll som väntar på sin nya ägare. Nu är vintersäsongen här och det är bara att packa väskan och flytta in här. Stugan säljs med inventarier (köksgeråd och personliga saker tas bort). Stugan inrymmer allrum, kök, badrum och ett loft. Det finns sängplatser för 6-personer. Smidigt från tomten kan du åka skoter och inte långt borta finns skidspåren. Utförsåkning hittas vid Klövsjös skidområde för lite varierande åkning. Det är ca 600 meter till skidområdet. Efter en härlig dag i skidbacken så finns det möjlighet att tända en brasa vid den mysiga grillplatsen som ligger i anslutning till huset. Sommartid har du närhet till vandringsleder och gångavstånd till fiskevatten. Ta gärna en titt på vår VR-Visning av huset för att få en bild av hur det är att gå runt i huset och på altanen. Vår Helikoptervy ger dig även en bra bild av området runtomkring!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Välkommen till Missionsvägen

  När du kliver in till huset har du avhängning direkt till vänster. Direkt till höger finner du matplatsen placerat vid fönster. I anslutning till allrummet finns köket och trappan upp till loftet. Golv: klinker med golvvärme.

  Kök

  I anslutning till allrummet ligger köket som är maskinellt utrustad med kyl/mindre frys, micro, fläkt, häll och ugn. Köket är av märket IKEA. Ljusinsläpp från fönster som ger en vacker miljö att titta utöver medan du lagar mat.

  Badrum

  Dörren till badrummet finner du vid köket och här finns idag duschkabin, wc, handfat och handdukstork. Golv: klinker med golvvärme. Väggar: kakel.

  Loft

  Trappan till loftet finner vi i allrummet. När du kommer upp till loftet möts du direkt till vänster av en tv-hörna med bäddsoffa. Till höger finner ni dubbelsäng och ytterligare bäddsoffa. Finns möjlighet att sova 6 personer på loftet. Mycket väldisponerad yta som ger en riktig myskänsla. Golv: laminat.

  Tomt

  Naturtomt.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Förråd med två dörrar. Går att dela av invändigt till två förråd för den som vill. Förrådet uppfördes 2014.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2008

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  Uteplats/Balkong

  Det finns en grillplats och flera uteplatser för olika vädersträck.

  Bilplats

  P-plats finns utanför huset med en grusad infart.

  Vägbeskrivning

  Från Länsförsäkringars kontor kör väg 315 norrut mot Klövsjö. Kör ca 16km och tag sedan upp vänster in mot Klövsjö Skidområde. Kör ca 1.5 km längs Katarinavägen och sväng sedan höger in på Råppelhälsvägen. Följ den vägen i ca 215 m och sväng vänster in på Missionsvägen. Följ Missionsvägen i ca 300 m så ser du fastigheten på höger sida av vägen. Varmt välkommen!

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:33, Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:42, Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:43 Planbestämmelser: Detaljplan (2018-10-18)

  Övrigt

  Fastigheten är besiktad. För att ta del av protokoll kontakta fastighetsmäklaren.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Bredden är Klövsjös styrka. Högst upp på fjället finns solgropar, fun park, familjepister, förbindelselift till Storhogna och maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2, 3, 5, 8.0 km) samt förbindelsespår till Vemdalsskalet. Några svängar längre ner väntar tre av fjällens svartaste pister. Och allra längst ner ett välkomnande barnområde och en expresslift till toppen. Där nere ligger också Hotell Klövsjöfjäll med all service, restaurang, bar och relax. Alldeles intill liftarna finns en välsorterad sportshop och skiduthyrning. I Klövsjö har ski in/ski out varit regeln under de senaste tio säsongernas nybyggande. Området Solviken ligger strax intill expressliften och förra säsongens nyhet var Katrinagården vid Svartåstjärnen. Längre upp med pisten som granne ligger Skidterassen. Längst ner ligger stugområdet Klövsjögläntan med elbelyst 3 km skidspår. Klövsjö by, några kilometer bort, anses av många vara fjällens vackraste fjällby. Byn har ca 300 innevånare, en välsorterad ICA-butik, bageri, restaurang, bryggeri, gårdsmejeri, bensinstation och skola. Mellan Klövsjö och Storhogna, vid Utanbergsvallarna, ligger golfbanan med vackra fjällvyer. En välskött 18-hålsbana, en korthålsbana med 9 hål, restaurang och golfshop.

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  28 534 kr/år

  Försäkring:

  2 519 kr/år

  Uppvärmning:

  17 800 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 760 kr/år

  Samfällighet:

  2 455 kr/år

  Total driftkostnad:

  28 534 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Möjlighet att beställa skottning av infart finns. Säljarna skottar idag själv. Driftskostnaden kan variera beroende på nyttjande!

  Pantbrev:

  3 st om totalt 250 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 098 000 kr varav mark 415 000 kr

  Värdeår:

  2008

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2008

  Tomtarea:

  1 547m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Liggande träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag + frånluftsfläkt i badrum

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Samfällt vatten och kommunalt avlopp.

  Övrigt:

  Altan/trädäck byggdes 2015.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor