Smiths väg 32 och 30, Luleå

1 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Kallax 1:194

Adress

Smiths väg 32 och 30 - Luleå

Kommun

Luleå

Typ

1 plan

Boendeform

Fritidshus

Byggår

1965

Boarea

63m2

Areauppgifter enligt säljaren

Tomtarea

3 930m2 - Friköpt

Utgångspris

1 700 000 kr

26 984 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkommen till detta mysiga smultronställe vid havet. Byggnaden är en trivsam väl omhändertagen timmerstuga som ligger omgiven av välskött tallskog och har havsutsikt. I köpet ingår dessutom en separat, skogbevuxen och obebyggd tomt! I huvudbyggnaden möts man av ett rymligt, socialt vardagsrum med öppen-spis samt plats för både mat- och soffgrupp. Huset har ett nyligen tillbyggt, stort, rymligt och härligt sovrum med synliga takbjälkar och timrade väggar som ger ett gediget och rustikt intryck. På trädgårdstomten finns det gott om utrymme både för sommarens utemöbler, lekar och grillfester samt en altan för den som vill njuta av solen på ett trädäck. Här trivs familjen på en lugn plats i gläntan, barnen kan leka i den fina närliggande skogen med sina vänner mellan glasspauserna. Hit kommer till och med glassbilen på sommaren. Den timrade gäststugan rymmer era besökande gäster och är utrustad med bastu, dusch och ett utekök. Ett stenkast från stugan finns en badplats, fina bär-marker samt vandringsleden "Solanderleden". En verklig pärla i "från stock till stuga" utförande. Observera att denna fastighet säljs tillsammans med Smiths Väg 30 med fastighetsbeteckning Kallax 1:213, den är obebyggd, 1821 kvadratmeter stor. Tillsammans med grannfastigheten förfogar du över totalt 3930 kvm. Ta tillfället i akt att se detta sommarparadis, välkommen på en visning!

  Ansvarig mäklare

  Kent Bergsten

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-314 60 40

  kent.bergsten@lansfast.se Läs mer om Kent

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Välskött tallskog med lingon och blåbär Badplats

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1965

  Bastu/gäststuga år 2000. Tillbyggnad sovrum år 2011. Ombyggnad kök år 2013.

  Uppvärmning

  Elektrisk

  TV

  Tv-antenn

  Bredband

  Fiberkabel finns vid tomtgräns via LUNET

  Uteplats/Balkong

  Trädgårdsland Grillplats Altan

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Luleå Kallax GA:14, Gemensamhetsanläggning: Luleå Kallax GA:22, Gemensamhetsanläggning: Luleå Kallax GA:23 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1966-05-27)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  5490 kr / år

  Driftkostnad:

  7 660 kr/år

  Elkostnad:

  4 563 kr/år

  Renhållning:

  697 kr/år

  Samfällighet:

  900 kr/år

  Vägavg/snö:

  1500 kr/år

  Total driftkostnad:

  7 660 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  5 490 kr (13 150 kr)

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Kostnaden för elen fördelad på 3082 kr/år för elnätet, 1481 kr/år elhandel. Årsförbrukningen ligger på 1535 kWh. Fördelningen av renhållning: grundavgift 300Kr/år samt tömning av gemensamma kärl 347 kr/år.

  Pantbrev:

  2 st om totalt 20 000 kr

  Taxeringsvärde:

  732 000 kr varav mark 444 000 kr

  Värdeår:

  1965

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1965

  Tomtarea:

  3 930m2

  Grund:

  Plintad torpargrund

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Elektrisk

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt/enskilt sommarvatten, Avlopp saknas. Borrad brunn med servitut till 3 fastigheter. Vattenprovet var tjänligt för några år sedan. Varmvattenberedare finns med indraget vatten i stugan.

  Renoveringar:

  Bastu/gäststuga år 2000. Tillbyggnad sovrum år 2011. Ombyggnad kök år 2013.

  Övrigt:

  Torrdass Timrad sovstuga med bastudel Fastigheten Kallax 1:213, ingår i köpet Snickarbod med frys och hyllor.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor