Stora Stenträsk, Niemisel, Sweden

1 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Snårköllandet 1:8

Adress

Stora Stenträsk - Niemisel, Sweden

Kommun

Luleå

Boendeform

Fritidshus

Byggår

Tomtarea

43 236m2 - Friköpt

Utgångspris

1 700 000 kr

0 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  UNIK, FRIKÖPT VILDMARKS-EGENDOM OM DRYGA 4 HEKTAR, MED 8 SMÅ FRITIDSHUS, 3 BASTUBYGGNADER M.M!

  KLICKA PÅ "FILMVISNING" PÅ VÅR HEMSIDA OCH SE VÅR FINA VIDEO! Unique, 4 hectare wilderness property near the Arctic Circle in Northern Sweden! Contact us for more information about this fantastic property! Vi har nöjet att erbjuda en alldeles unik FRIKÖPT VILDMARKS-EGENDOM om dryga 43 000 kvm och med en mängd olika användnings-alternativ! På egendomen finns bland annat; 8 stycken charmiga SMÅ STUGOR, alla möblerade och utrustade med köksinredning, gas-spis, kyl, solceller och braskamin! 3 stycken mysiga BASTU-BYGGNADER! En charmig GRILL-STUGA vid stranden. En stor nyare BYGGNAD FÖR SAMKVÄM OCH FEST. Gott om plats att ställa både bilar och husvagnar. Allt med ABSOLUT STRANDLÄGE OCH SJÖUTSIKT! Vid egendomen finns ENASTÅENDE MÖJLIGHETER TILL BÅDE FISKE OCH JAKT! Med egendomen följer ALL INREDNING OCH UTRUSTNING! EGENDOMEN KAN FÖRSTÅS ANVÄNDAS FÖR AFFÄRSÄNDAMÅL, MEN DE SMÅ FULLUTRUSTADE STUGORNA KAN ÄVEN SÄLJAS VAR FÖR SIG, MED EN LITEN ARRENDETOMT, ELLER FÖR BORTFORSLING. KANSKE KAN DEN STORA SAMKVÄMSBYGGNADEN BLI ETT STORT, LYXIGT FRITIDSHUS MED BÄSTA STRANDLÄGE! HÄR FINNS STORT UTRYMME FÖR FANTASI OCH KREATIVITET! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka in en visningstid.

  Ansvarig mäklare

  Kent Bergsten

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-314 60 40

  kent.bergsten@lansfast.se Läs mer om Kent

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Officialservitut Utrymme, 2580-14/129.6 Förmån: Officialservitut Pir, 2580-14/129.1 Förmån: Officialservitut Pir, 2580-14/129.2 Förmån: Officialservitut Pir, 2580-14/129.3 Förmån: Officialservitut Pir, 2580-14/129.4 Förmån: Officialservitut Utrymme, 2580-14/129.5 Förmån: Officialservitut Väg, 25-F2000/599.1 Planbestämmelser: Natura 2000-Område

  Möjligt tillträde

  Oktober 2019

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  370 kr / år

  Taxeringsvärde:

  37 000 kr varav mark 37 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Tomtarea:

  43 236m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, Avlopp saknas.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor