Östra Harg, Holmen Norra nr 17, Linköping

449 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Fritidshus uppförd på ofrigrund inom fastigheten HOLMEN 2:2

  Adress

  Östra Harg, Holmen Norra nr 17 - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Typ

  Stuga

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  Boarea

  30m2

  Tomtarea

  1 000m2 - Arrende

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Östra Harg

  Utgångspris

  449 000 kr

  14 967 kr/m2

  SJÖTOMT PÅ UDDEN

  Välkommen till Östra Harg Holmen Norra nr 17, en sommaridyll som sträcker sig ner till Roxens vatten och båtplatsen. Stugan ligger nästan längst ut på udden och är en härlig plats att avnjuta sommaren och lyssna på fåglarnas sång. I stugan finns det kök, vardagsrum och sovrum samt i anslutning ett badrum med varm och kallvatten. På den stora verandan brukar man ha en uppsatt pergola som följer med i köpet. Nere vid vattenbrynet finns en isolerad friggebod med elektricitet och flera sovplatser samt ett rejält trädäck. Det gamla garaget vid vägen revs nyligen och en ny bod byggdes på den gamla grunden. Boden har god plats för förvaring och tvättmaskin. Här är det förberett för att inredas med isolering och trägolv. Östra Harg Norra är ett sommarstugeområde med några permanentboenden endast 25 minuter från Linköpings city. Arrenderätt.

  Ansvarig mäklare

  Marcus Winter

  Reg. Fastighetsmäklare

  0730-39 12 12

  marcus.winter@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hallen med plats för ett mindre matbord samt förvaring. Trägolv och tapet. Vardagsrum tapet och trägolv. Sovrum trägolv och tapet. En garderob Köket är utrustad med spis med ugn, kyl/frys samt mikro. Även en arbetsbänk Badrum med duschkabin, varmvattenberedare och en separett.

  Tomt

  Sjötomt 1000 kvm arrenderätt

  Upplåtelseform: Arrende

  Övriga byggnader

  Friggebod på 15 kvm, isolerad och inredd som sovrum. Förråd och tvättstuga idag, förberett för att isoleras och lägga golv.

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  Uteplats/Balkong

  Två härliga trädäck där man vid stugan har plats med en Pergola.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Arrende:

  16 287 kr / år

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  21 945 kr/år

  Försäkring:

  1 277 kr/år

  Elkostnad:

  3 887 kr/år

  Vatten/avlopp:

  100 kr/år

  Samfällighet:

  394 kr/år

  Övrigt:

  16 287 kr/år

  Total driftkostnad:

  21 945 kr/år

  Kommentar:

  Övrigt avser arrendeavgiften, 16 287 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 000m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  Enkla fönster med spröjs

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Vatten delas med 5st grannar. Idag använder man en Separett. Eventuellt finns möjlighet att installera ett minireningsverk med vacuumtoalett.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor