Bukettvägen 12, Eskilstuna

695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 16 Jun 14:15 - 14:45

   Varmt välkommen med din anmälan!

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Hyndevad 22:110

   Adress

   Bukettvägen 12 - Eskilstuna

   Kommun

   Eskilstuna

   Typ

   1 plan

   Boendeform

   Fritidshus

   Byggår

   1793

   Boarea

   35m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Tomtarea

   1 508m2 - Friköpt

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Hyndevad

   Eller högstbjudande

   695 000 kr

   19 857 kr/m2

   Charmigt kulturarv!

   Välkommen till denna bedårande stuga med ogenerat läge på Bukettvägen. Byggåret är så tidigt som 1793, och tillbaka i tiden har detta varit kulturmärkt. När vi kliver in genom grinden till trädgården möter blicken en vitputsad stuga med små spröjsade fönster i grönt och enkupigt lertegel tak. Strax bakom ser vi också två uthus, varav det ena med dusch och vattentoalett och det andra med möjligt gästrum. Trädgården är idag något uppväxt och präglas av klassiska växter som vallmo, förgätmigej och doftkaprifol. Den anlagda dammen har en gång varit en fin detalj och väntar nu på att få se sina bästa dagar igen. Inne i stugan som är om 35 kvm är det lågt i tak och fina träplanksgolv, här finns allrum med vedspis, hall med luftvärmepump, sovrum och kök. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Caroline Bentsen

   Reg. Fastighetsmäklare

   0702-44 30 59

   caroline.bentsen@lansfast.se Läs mer om Caroline

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-06-16 14:15:00 2019-06-16 14:45:00 40 Bostadsvisning Bukettvägen 12, Eskilstuna 59,3273730476443, 16,426100985818 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Hallen har träplanksgolv, vacker timmervägg och tapetserad vägg. Här sitter också luftvärmepumpen.

   Allrum

   Två små spröjsade fönster åt två håll, vedspis med bakugn (har brukats kontinuerligt men vet ej när sotning är utförd), träplanksgolv och tapetserade väggar.

   Sovrum

   Sovrummet är lite avlångt och har träplanksgolv, tapetserade väggar och litet fönster.

   Kök

   Litet kök med träluckor och träplanksgolv, samt fönster åt två håll. Bänkspis med två plattor och ugn och arbetsbänk med ho.

   Tomt

   Tomten är idag något uppväxt med ängskänsla. Här finns klassiska växter som vallmo, förgätmigej och doftkaprifol. Den anlagda dammen ligger i dvala och längtar efter att få se sina bästa dagar igen.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Två uthus, varav det ena med dusch, vattentoalett och handfat, och det andra med möjligt gästrum eller förvaring. Snickarbod med el och jordkällare.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1793

   Uppvärmning

   Luft-luft värmepump, vedspis och direkt el

   TV

   TV via antenn

   Bredband

   Mobilt bredband

   Uteplats/Balkong

   I trädgården finns flera mysiga ställen att placera utemöbler på.

   Bilplats

   Bilplats saknas.

   Servitut, planbestämmelser m m

   Förmån: Officialservitut Vattentäkt, 0484-87/135.1 Förmån: Officialservitut Väg, 0484-87/135.3 Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (2014-02-27)

   Övrigt

   Kan övertas snabbt!

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   3255 kr / år

   Driftkostnad:

   11 800 kr/år

   Försäkring:

   1 400 kr/år

   Elkostnad:

   4 500 kr/år

   Vatten/avlopp:

   1 500 kr/år

   Renhållning:

   3 900 kr/år

   Sotning:

   500 kr/år

   Total driftkostnad:

   11 800 kr/år

   Kommentar:

   Driftskostnaderna är ungefärliga då det inte finns några exakta summor att tillgå. Det är också okänt om det finns någon vägsamfällighet.

   Taxeringsvärde:

   434 000 kr varav mark 321 000 kr

   Värdeår:

   1929

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1793

   Tomtarea:

   1 508m2

   Fasad:

   Puts

   Takbeklädnad:

   Enkupigt taktegel

   Fönster:

   Enkla fönster med spröjs +innanfönster

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Luft-luft värmepump, vedspis och direkt el

   Vatten/avlopp:

   Enskilt vatten via borrad brunn och grävd brunn för bevattning. Enskilt avlopp via sluten tank, kopplad till wc. Kommunen planerar för kommunalt vatten och avlopp, och som det ser ut just nu beräknas det till år 2021.

   Energideklaration

   Status:

   Behövs ej

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor