Slättvägen 15, Kvicksund

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Sundbyvik 4:43

Adress

Slättvägen 15 - Kvicksund

Kommun

Eskilstuna

Typ

1-plan

Boendeform

Fritidshus

Byggår

Okänt

Boarea

26m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 490m2 - Friköpt

Rum

1 rok

Område

Kvicksund

Utgångspris

1 495 000 kr

57 500 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Mälarnära sommaridyll eller bygg nytt med superläge

  Sommaridyll med suveränt läge i detaljplanerat område i eftertraktade Kvicksund. Vacker naturtomt (hörntomt) med söderläge ett par stenkast från Mälaren. Här kan man njuta av de befintliga byggnaderna; en vinterbonad gäststuga, ett underbart lusthus med falsat plåttak, en länga med mulltoa samt förråd/snickarverkstad och ett exemplariskt välvårdat timmerhus, gissningsvis ursprungligen uppfört någon gång på den senare delen av 1800-talet. Alternativt kan man här skapa sitt mälarnära drömboende. Största sammanlagda byggnadsarea, enligt detaljplan är 200 m². Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns och anslutningsavgifterna är erlagda (ej indraget). Bredband (fiber) finns i tomtgräns. Sjövatten finns. Slättvägen är en lugn återvändsgata som löper parallellt med Mälaren i ett vackert, kuperat och lummigt fritidshus- och villaområde. Från Slättvägen har man gångavstånd till Mälaren med en badbrygga gemensam badplats via sommarstugeföreningen. Man har även gångavstånd till välrenommerade Tegelvikens skola med F-9. I närområdet finns även Sundbyviks golfbana (pay and play). I Kvicksund har man en matbutik med bra öppettider samt en kvartersrestaurang. Kvicksund är ett utmärkt utgångsläge för pendlare med tåg och bil till Eskilstuna och Västerås. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Entré sker via en vacker farstukvist. Golvet i hall och storstuga är ett lackat brädgolv i furu. Utrymme att skapa en avhängningsplats för ytterkläder finns till höger. I hallen finns förvaring i en garderob.

  Kök

  Rakt fram finns ett gulligt litet kök i funkisstil. Här finns skåp och förvaring samt en vedspis (med eldningsförbud, måste provtryckas).

  Storstuga

  Underbar storstuga med spröjsade fönster och synliga takbjälkar. Här finns även en öppen spis (eldningsförbud, måste provtryckas).

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Det finns en vinterbonad friggebod som med fördel kan nyttjas som sovrum eller gästrum. Det finns ytterligare en byggnad som innehåller mulltoa samt en förråds- och snickardel. å fastigheten står även ett varckert lusthus med falsat plåttak.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: Okänt

  TV

  Boxer

  Bredband

  Fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgiften är ej erlagd.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Sundbyvik GA:3 Planbestämmelser: Detaljplan (2004-11-18) Avstyckningsplan (1945-08-17)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  5205 kr / år

  Pantbrev:

  1 st om totalt 70 000 kr

  Taxeringsvärde:

  694 000 kr varav mark 694 000 kr

  Typ:

  213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr

  Byggnad

  Byggår:

  Okänt

  Tomtarea:

  1 490m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Timmer

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Lackad plåt

  Fönster:

  Enkelglas

  Ventilation:

  Självdrag

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp i tomtgräns (ej indraget). Anslutningsavgifterna är betalda.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor