Myrstigen 16, Näshulta

795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 22 Sep 14:00 - 14:30

Öppen visning men anmäl Er gärna

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Näshulta-Österby 5:88

Adress

Myrstigen 16 - Näshulta

Kommun

Eskilstuna

Typ

1 plan

Boendeform

Fritidshus

Byggår

1978

Boarea

66m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 710m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Näshulta Fritidsområde

Utgångspris

795 000 kr

12 045 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Välvårdat fritidshus!

   Välkommen till Myrstigen 16 och detta välvårdade fritidshus i härligt solläge på hörntomt i Näshulta! Här erbjuds en rymlig stuga om 66 fördelat på fyra rum och kök varav tre sovrum. Trivsam storstuga i öppen planlösning mot kök där en öppen spis med kassett värmer effektivt under den kyligare årstiden. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng, duschrum med en separett-wc samt flera garderober för förvaring. Generös tomt om 1710 kvm med gott om plats för för både trädgårdsintresse och sommarens alla lekar. I Näshulta är det lätt för alla att trivas med tillgång till bad, natur och båtliv. Kommunalt VA är på gång i området och ger möjligheter till både permanentboende och ett bekvämt sommarboende. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-09-22 14:00:00 2019-09-22 14:30:00 40 Bostadsvisning Myrstigen 16, Näshulta 59,2449261891148, 16,3857442155255 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Duschrum

   Funktionellt duschrum utrustat med separett-wc, handfat samt duschkabin(bör bytas)

   Entré

   Välkommen in! Entréhall med plats för avhängning. I anslutning till entrén nås ett av sovrummen samt duschrummet.

   Storstuga

   Trivsamma ytor med fint ljusinsläpp där plats finns för en soffgrupp. Storstugan är i öppen planlösning mot kök. Öppen spis med kassett är ytterligare en mysfaktor i denna fina stuga.

   Sovrum 1

   Rymligt sovrum med två garderober och plats för dubbelsäng. Tapetserade väggar och textilmatta på golv.

   Sovrum 2 & 3

   Dessa rum är litet mindre men går att nyttja väl med plats för flera sängar. Tapetserade väggar och textilmatta på golv.

   Kök

   Smidigt kök med indraget vatten (ej dricksvatten). Köket är utrustat med köksfläkt, spis med ugn, diskho samt kyl/frys.

   Tomt

   Fin tomt med plana gräsytor och flera fruktträd såsom krikon, plommon samt både fläder och amerikanska blåbär.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Två förråd i gott skick.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1978

   Uppvärmning

   Oljeelement elelement braskamin med kassett

   TV

   Tv-antenn

   Uteplats/Balkong

   Rymligt trädäck i anslutning till matplats.

   Bilplats

   Plats för flera bilar på tomten.

   Servitut, planbestämmelser m m

   Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:2, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:4, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:5 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1973-09-28)

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   3750 kr / år

   Driftkostnad:

   6 988 kr/år

   Elkostnad:

   3 500 kr/år

   Vatten/avlopp:

   1 100 kr/år

   Renhållning:

   1 533 kr/år

   Samfällighet:

   855 kr/år

   Total driftkostnad:

   6 988 kr/år

   Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

   3 750 kr (10 738 kr)

   Taxeringsvärde:

   500 000 kr varav mark 220 000 kr

   Värdeår:

   1978

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1978

   Tomtarea:

   1 710m2

   Grund:

   Betongplatta

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Betong

   Fasad:

   Liggande träpanel

   Takbeklädnad:

   Betongpannor

   Fönster:

   2-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Oljeelement elelement braskamin med kassett

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt/enskilt sommarvatten, Enskilt avlopp. Trekammarbrunn till diskvatten. Sjövatten in huset och färskvatten finns vid tappställe vid vägkorset

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor