Sörböle 222, Bredbyn

300 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Anundsjö-Sörböle 2:5

  Adress

  Sörböle 222 - Bredbyn

  Kommun

  Örnsköldsvik

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  1970

  Boarea

  45m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  6 800m2 - Friköpt

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Sörböle

  Utgångspris

  300 000 kr

  6 667 kr/m2

  Sommaridyll med fin björkallé ner till stugorna. Storstuga om ca 45 kvm med sovrum, allrum, kök och charmig inglasning. På tomten finns fler stugor för både boende och förrådsmöjligheter. Stor och härlig tomt med möjlighet till trädgårdsodling och planteringar. Närhet till Anundsjösjön. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Storstugan som mestadels har träväggar och trägolv har ett vardagsrum med kamin. Från vardagsrummet kommer man in i ett mindre kök med plats för matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, spis och skåpförvaring. Från köket nås ett mindre sovrum samt badrum. Badrummet är utrustat med separett, handfat och mindre varmvattenberedare. Storstugan har en charmig inglasad altan vid entrén. Gäststugan om ca 22 kvm har ett allrum, sovrum, ett minikök, hall och ett badrum. Stugan har plastmatta och tapetserade väggar. Friggeboden har ett allrum med plast för sängar. Träväggar och trägolv. Friggebod för redskap. Åkgräsklippare med tillhörande vagn samt äldre gräsklippare ingår i köpet.

  Tomt

  Mysig tomt med de olika byggnaderna på tomten.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Gäststuga om ca 22 kvm -68 Friggebod -94 Lekstuga -00 Pumphus med duschrum Äldre vedbod Friggebod för redskap -95 Utedass -17

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970

  Uppvärmning

  Direktverkande el och kamin

  TV

  Tv-antenn.

  Bredband

  Ej indraget.

  Uteplats/Balkong

  Storstugan har en inglasad altan i anslutningen till entrén.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Officialservitut Röjning, 2284K-05/522.1

  Möjligt tillträde

  Omgående

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  420 kr / år

  Driftkostnad:

  6 422 kr/år

  Försäkring:

  1 592 kr/år

  Uppvärmning:

  3 814 kr/år

  Renhållning:

  507 kr/år

  Sotning:

  509 kr/år

  Total driftkostnad:

  6 422 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Taxeringsvärde:

  56 000 kr varav mark 56 000 kr

  Typ:

  213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr

  Byggnad

  Byggår:

  1970

  Tomtarea:

  6 800m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Timmer

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Timmer

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el och kamin

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten, brunnen är liten. Avlopp saknas, separett-toalett i badrummet.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor