Lugna vägen 2, Köping

825 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 21 Jul 14:30 - 15:00

   Öppen visning välkomna!

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Hogsta 1:25

   Adress

   Lugna vägen 2 - Köping

   Kommun

   Köping

   Typ

   1 plan

   Boendeform

   Fritidshus

   Byggår

   1985

   Boarea

   37m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Biarea

   5m2

   Tomtarea

   1 226m2 - Friköpt

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Stäudd

   Eller högstbjudande

   825 000 kr

   22 297 kr/m2

   Välkommen till Lugna vägen och ett välplanerat fritidshus!

   I denna enplansvilla möts du av ett ljust och välplanerat hem med fin utsikt och sjöutsikt. Vidare är detta ett välskött hus med öppen planlösning och fint ljusinsläpp. Husets hörntomt är stor. På tomten finns ett förråd och gäststuga. I Stäudd bor du i populärt fritidshusområde med några som även bor permanent. Båtbryggor vid Mälaren hittas endast ett stenkast bort och även badplats ligger inom bekvämt gångavstånd. Här har du tillgång till allt du kan tänkas behöva i vardagen – badplats och båthamn. Ett optimalt läge för dig som letar efter sjönära fritidshus! Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-07-21 14:30:00 2019-07-21 15:00:00 40 Bostadsvisning Lugna vägen 2, Köping 59,4673673774864, 16,1212832441827 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré/hall

   Entré/hall med laminatgolv, träväggar, garderob med skjutdörrar.

   Sovrum

   Sovrum med laminatgolv och målade väggar.

   Badrum

   Badrum med målad plastmatta, våtrumstapet, fönster, duschkabin (-17), handfat, toalett, varmvattenberedare och paxfläkt.

   Allrum/kök

   Allrum/kök med plastmatta, målade väggar, fönster åt tre väderstreck, luft-luft värmepump (går att ställa till 10 grader C) och utgång till altan under tak. Köket är utrustad med spis med häll och dubbelugn, spisfläkt, diskmaskin, kylskåp, frysskåp, skafferi och microvågsugn.

   Gäststuga

   Gäststuga med trägolv, träväggar och luft-luft, kylskåp, microugn och värmepump (ej i bruk).

   Tomt

   Hörntomt med gräsmatta, bärbuskar, häckar som omgärdar tomten, viss sjöutsikt mot Mälaren. Båtplats vid båtbryggan ingår. Badplats ca 100 m.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Förråd Gäststuga

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1985

   Nytt plåttak på stora huset 2011. Utvändig målning såsom fasad, fönster, foder på stora huset och gäststugan 2015. Köket renoverat 2017. Altan under tak 2018. Målning inne i huset. 2016-2018.

   Uppvärmning

   Direktverkande el med luft-luft värmepump

   TV

   Antenn

   Uteplats/Balkong

   Altan under tak i söder.

   Bilplats

   Uppställningsplats för bilen på tomten.

   Servitut, planbestämmelser m m

   Gemensamhetsanläggning: Köping Hogsta GA:1, Gemensamhetsanläggning: Köping Hogsta GA:2, Gemensamhetsanläggning: Köping Hogsta GA:3, Gemensamhetsanläggning: Köping Hogsta GA:5 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1980-02-19)

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   5175 kr / år

   Driftkostnad:

   10 300 kr/år

   Uppvärmning:

   3 600 kr/år

   Vatten/avlopp:

   2 200 kr/år

   Renhållning:

   900 kr/år

   Samfällighet:

   3 000 kr/år

   Vägavg/snö:

   600 kr/år

   Total driftkostnad:

   10 300 kr/år

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   I Samfällighetsföreningen Galten omfattar 37 fastigheter, varav ca 10 bor permanent. Det finns planer på kommunalt vatten och avlopp till området. F n varande försörjs fastigheterna med vatten via samfälligheten. Samfällighetsföreningen annordnar städdagar vår och höst och tillsammans med andra samfällighetsföreningar arrangeras midsommarfirande med musik och dans. I samfällighetsföreningsavgift ingår väghållning (grusning och snöplogning) båtplats mm.

   Pantbrev:

   3 st om totalt 553 000 kr

   Taxeringsvärde:

   690 000 kr varav mark 418 000 kr

   Värdeår:

   1985

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1985

   Tomtarea:

   1 226m2

   Grund:

   Plintar

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Trä

   Fasad:

   Trä

   Takbeklädnad:

   Plåttak

   Plåtarbete:

   Målad plåt

   Fönster:

   2-glasfönster

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Direktverkande el med luft-luft värmepump

   Vatten/avlopp:

   Enskilt vatten åretrunt vatten via samfällighet, Enskilt avlopp två septitankar,

   Renoveringar:

   Nytt plåttak på stora huset 2011. Utvändig målning såsom fasad, fönster, foder på stora huset och gäststugan 2015. Köket renoverat 2017. Altan under tak 2018. Målning inne i huset. 2016-2018.

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor