Åsenborgsvägen 82, Västerås

350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Kolonilott 321 inom Västerås 1:166

  Adress

  Åsenborgsvägen 82 - Västerås

  Kommun

  Västerås

  Typ

  1 plan Fritidshus på ofrigrund

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  Ingen uppgift

  Boarea

  25m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  400m2 - Arrende

  Rum

  1 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hälla

  Utgångspris

  350 000 kr

  14 000 kr/m2

  Kolonistuga med trevligt läge!

  På lugnt och fridfullt läge som näst sista stuga på gatan finns nu denna kolonilott till salu. Stuga om ca 25 m² med möblerbar hall, kök med matplats och sovrum. Två förråd och uteplats under tak. Trevlig trädgård på arrendetomt med rofyllt läge. Passar inte visningstiden så kontakta mäklaren för annan tid. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, buskar och träd, grusade gångar och staket. Dränerad tomt med vattenpump.

  Upplåtelseform: Arrende

  Övriga byggnader

  Två förrådsbyggnader varav en med mulltoalett.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: Ingen uppgift

  Uppvärmning

  Direkt el samt luft-luft värmepump

  Uteplats/Balkong

  Flertalet uteplats på tomten. Uteplats under tak.

  Bilplats

  Bilplats ca 100 meter från stugan.

  Övrigt

  För mer information se www.hallakoloniforening.se/

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Arrende:

  4 873 kr / år

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  2 500 kr/år

  Elkostnad:

  2 500 kr/år

  Total driftkostnad:

  2 500 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  I arrendeavgiften ingår bla. renhållning, Hälla koloniträdgårdsavgift, sommarvatten samt nyttjande av dusch/wc samt samfällighetslokal. En inträdesavgift på 3000 kr tillkommer i samband med överlåtelsen.

  Byggnad

  Byggår:

  Ingen uppgift

  Tomtarea:

  400m2

  Grund:

  Plintar

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2 glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direkt el samt luft-luft värmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten till tomtgräns (endast sommarvatten).

  Övrigt:

  Gemensam wc och dusch i 3 st separata byggnader.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor