Leråkra 2:73, Aspan vid havet

340 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Leråkra 2:73

Adress

Leråkra 2:73 - Aspan vid havet

Kommun

Ronneby

Boendeform

Tomt

Tomtarea

1 508m2 - Friköpt

Område

Aspan

Eller högsbjudande

340 000 kr

225 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Tomt på Aspan

  Försäljning av tomt på vackra Aspan i Ronneby. Aspan ligger ca 7 km från Ronneby centrum och ca 26 km till Karlskrona centrum. Aspans härliga natur precis intill havet bjuder på vackra vandringsstråk och tomterna ligger enbart ett stenkast från en av Aspans flera sandstränder. Ronneby har flera skolor från förskolor upp till gymnasieskolan Knut Hahn. Ronneby är inne i en expanderade fas och många nya butiker ska öppna i nya handelsområdet Viggen under året. I Ronnebys stadskärna finns även butiker, flera matvarukedjor, mysiga restauranger och så klart vackra Ronneby brunnspark och Ronneby brunnsbad. För er om gillar fritidsliv är Blekinge och Ronnebys natur något extra med vacker skärgård, natursköna skogar med många vandringsleder och såklart alla sjöar. Vi har bl.a. även flera golfbanor i närheten och på Karlsnäs finns skidspår vintertid med konstsnö. Tomten säljs av Ronneby kommun. Vid köp av tomten ska en bostad stå klar inom 18 månader från tillträdesdagen. Tomterna säljs exklusive anslutningsavgifter av vatten/avlopp/dagvatten samt el och fiber. Kontakta Ronneby Miljöteknik vid frågor om anslutningsavgifter via hemsida eller 0457-61 88 15 Detaljplan finns under fliken dokument. Detaljplanen tillåter en total byggnadsarea på 250 m2. Här kan ni bygga en friliggande bostad som får ha en byggnadshöjd på max 7.5 meter. Budgivning. Fr.o.m. att bud på utgångspriset inkommer kommer budgivningen pågå i 3 veckor. Efter det beräknas budgivning avslutas och tomten kommer säljas till högstbjudande. När bud på utgångspriset inkommer kommer "budgivning pågår" stå i annonsen och buden kommer även visas på internet (lansfast.se och Hemnet.se). Ronneby kommun har för avsikt att sälja samtliga tomter utan förbehåll. Tomten säljs med friskrivningsklausul.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 508 m² (friköpt). Ganska plan naturtomt med några träd på. Hörntomt. Bilderna på tomterna är tagna från området och är inte specifikt för denna tomten.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Tomten kommer att få del i gemmensamhetsanläggning.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 508m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor