Hagen Norrgärdsvägen 4, Leksand

200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Hagen 2:11

Adress

Hagen Norrgärdsvägen 4 - Leksand

Kommun

Leksand

Boendeform

Tomt

Tomtarea

1 073m2 - Friköpt

Område

Häradsbygden

Utgångspris

200 000 kr

186 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  TREVLIG TOMT I POPULÄRA HÄRADSBYGDEN

  Trevlig tomt om 1 073 kvm i Hagen, Häradsbygden. Tomten är plan och ligger i ett mindre bostadsområde. Naturskönt läge omgärdat av åkermark. Kommunalt vatten och avlopp finns i området. Närhet till Gärde skola (klass F-6), samt skolor i Insjön och Leksand som erbjuder F-9. Gymnasium finns i Leksand. Cirka 4 minuters promenad till närmaste busshållsplats.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 073 m² (friköpt). Tomten: naturtomt.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Tomten ligger på Hagen Norrgärdsvägen 4. När man svänger in på gatan är det den andra fastigheten på höger sida, mellan två bebyggda fastigheter.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Avtalsservitut Kraftledning Ledningsrätt Vatten och Avlopp

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Övrigt

  För att ansluta el till tomten ligger priset i dagsläget på 27625 kr inkl moms -uppgifter från Dala Energi.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  1050 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  105 000 kr varav mark 105 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 073m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, avlopp saknas. Kommunalt vatten och avlopp finns i grannfastigheterna. En anslutning av vatten och spillvatten (1073m²) med 2018 års taxa kostar 141 495kr inkl moms uppgifter från Dala Vatten och avfall AB

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor