Sjögårdarna 24, Tällberg

1 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Tällberg 13:108

  Adress

  Sjögårdarna 24 - Tällberg

  Kommun

  Leksand

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  3 360m2 - Friköpt

  Utgångspris

  1 100 000 kr

  327 kr/m2

  Ett stenkast från Siljan! Tomt med möjlighet till brygga och båthus

  Tomt med möjlighet till brygga och båthus vid Siljan! Har du väntat på den rätta tomten till ditt drömhus? Tomt med servitut för att uppföra båthus vid strandlinjen en bit nedanför tomten. Framför båthuset får brygga byggas. Härligt läge i lugna och vackra Tällberg med närhet till både vatten och natur! Tomten har ett lummigt och fint läge med vy över vattnet. Området är detaljplanerat med kommunalt vatten och avlopp (anslutningsavgiften ingår i priset). Vid tomtgräns finns el och fiber. Tomten säljs utan någon förbindelse när det kommer till husleverantör. Ni kan realisera era tankar kring ert permanent eller fritidsboende med hjälp av den husleverantör eller det byggföretag som ni själva väljer! En kort promenad upp till byn så har du allt utbud av hotell, restauranger och evenemang. I Tällberg stannar tåget så det är bra kommunikation vidare ut i Sverige och Världen. Inom 15 min med bil finns både Leksand och Rättvik för ett större utbud.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  El och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningarna ingår ej i priset.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Hitta hit med bil: När du kommer från Tällberg centrum, ta till höger vid Båthusgattu (100 m efter infarten till hotell Dalacarlia på vänster sida), ta den andra vägen till vänster (Sjöängsgattu) och följ den tills du precis kommit över elljusspåret. Här hittar du Sjögårdarna.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Leksand Tällberg GA:10, Gemensamhetsanläggning: Leksand Tällberg GA:16, Gemensamhetsanläggning: Leksand Tällberg GA:17, Samfällighet: Leksand Tällberg S:56 Last: Officialservitut Vatten-Avlopp Och Kabelledningar, 2029-3667.2 Servitut med rätt att uppföra båthus kommer att skrivas i samband med köpet. Båthuset rymmer 2 fastighetsägare i området. framför båthuset får brygga byggas. Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2014-12-08) Detaljplan (2011-05-09)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  5140 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  514 000 kr varav mark 514 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  3 360m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Avgiften ingår i priset.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor