Prästbricksvägen 23, Sandviken

Tomt, 1 625m2 Pris: 395 000 kr

Välkommen till Prästbricken 23! I det vackra och grönskande området kring Jädraån i Jäderfors ligger denna obebyggda tomt med sjönära läge. Tomten om totalt 1 625 kvm har mycket bra läge vid Jädraån. Området är detaljplanerat. Se bifogad detaljplan. Här finns nu möjligheten att skapa sitt eget drömboende i detta idylliska område. Prästbricken ett mycket populärt område mellan Jädraån och Jäderfors. Fritidsbebyggelse har tidigare dominerat området men allt fler väljer att bosätta sig permanent. På denna tomt bor du med naturen och vattnet som granne!

Tomt

Tomtarea 1 625 m² (friköpt). Tomten: Strandnära.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Sandviken Ovansjö Prästbord GA:1, Sandviken Ovansjö Prästbord S:1 Planbestämmelser: Områdesbestämmelse (1992-09-29)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Ovansjö Prästbord 1:22

  Adress

  Prästbricksvägen 23 - Sandviken

  Kommun

  Sandviken

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 625m2

  Område

  Sandviken-Prästbricken

  Eller högstbjudande

  395 000 kr

  243 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Ulrica Glaas

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-230 47 35

  ulrica.glaas@lansfast.se Läs mer om Ulrica

  Extra kontaktperson

  Erika Haräng

  Mäklarassistent

  070-789 13 23

  erika.harang@lansfast.se Läs mer om Erika

  Visning

  Är du intresserad?

  Prästbricksvägen 23, Sandviken

  Tomt, 1 625m2 Pris: 395 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  2 865 kr

  Driftkostnad:

  2 865 kr/år

  Hushållsel:

  2 515 kr

  Samfällighet:

  300 kr

  Vägavg/snö:

  50 kr

  Fastigheten har elanslutning och 2515 kr/år är den fasta avgiften. Kostnader för installation av VA tillkommer. Vägavgiften avser obebyggd tomt. vid bebyggelse kommer avgiften att höjas.

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  162 000 kr varav mark 162 000 kr

  Skattesats:

  34.55

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 625m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt/enskilt sommarvatten, avlopp saknas.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola