Lycketorp 1 Ånebo, Mjölby

495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Ånetorp 1:7 del av

Adress

Lycketorp 1 Ånebo - Mjölby

Kommun

Mjölby

Boendeform

Tomt

Tomtarea

0m2 - Friköpt

Område

Mjölby

Utgångspris

495 000 kr

0 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Tomter nära Mjölby centrum

  Strax utanför Mjölby villasamhälle, i början på den vackra landsbygden, endast 3 km från centrum finns nu möjligheten för dig som vill förverkliga din dröm och bygga ett eget hus. Området är fullt av paddockar så rena drömmen för dig som gillar hästar. Avstyckning pågår av tre stycken villatomter av fastigheten Ånetorp 1:7. Avstyckning sker i samarbete med Hjältevadshus så man kan fritt välja ur deras fina sortiment. Det här är möjligheten för er som söker det lantliga läget men som ändå vill bo bekvämt med närhet till Mjölby och E4:an som på 20 min tar er till Linköping.

  Ansvarig mäklare

  Marcus Winter

  Reg. Fastighetsmäklare

  0730-39 12 12

  marcus.winter@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Anslutningspunkt finns till bredband och kommunalt vatten samt avlopp.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Samfällighet: Mjölby Blixtorp S:1 Last: Ledningsrätt Starkström, 0586-10/5.3 Last: Officialservitut Bullervall, 0586-12/7.4 Last: Officialservitut Väg, 0586-12/7.3 Last: Officialservitut Väg, 0586-2017/24.1 Planbestämmelser: Detaljplan (2007-01-22)

  Övrigt

  Här har vi gjort ett exempel på hur upplägget kan se ut: Spira 175 (se bilden) är ett hus som passar både i stan och på landet. Huset är i klassisk stil och fungerar därför fint i alla miljöer och håller sig genom alla tider. Det har en flexibel planlösning och gott om plats för familjen, med upp till åtta rum. Det förhöjda vägglivet och vår lösning med takbalk gör en ryggås ovanvåning med enorm rymd. Nedervåningen levereras helt färdig, övervåning kommer isolerad, fullt förberedd för byggnation med alla fönster monterade. Pris: 3 195 000:- I priset ingår: Tomt inkl lagfart, hus i utgångstandard, grund, anslutningsavgifter VA samt EL, kontrollansvarig, bygglovskostnader samt diverse övriga kostnader.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  2260 kr / år

  Pantbrev:

  3 st om totalt 1 490 000 kr

  Taxeringsvärde:

  226 000 kr varav mark 226 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  0m2

  Vatten/avlopp:

  Anslutningspunkt finns till kommunalt vatten och avlopp

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor