Solstensvägen 31, Kimstad

3 990 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Kimstad 78:28

Adress

Solstensvägen 31 - Kimstad

Kommun

Norrköping

Boendeform

Tomt

Tomtarea

979m2 - Friköpt

Område

Kimstad

FAST PRIS

3 990 000 kr

4 076 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  NATURNÄRA OCH MODERNT BOENDE MED LIVSKVALITET!

  Kimstad kyrkby - moderna bostäder på historisk mark. Boende med livskvalitet för hela familjen, slipp stressen att bygga själv här presenteras ett färdigt paket! På den här tomten presenteras hustyp 203 om 135 kvm. För tilläggspriset om 350 000 kr är det möjligt att välja den störrehustypen, 204, om 152 kvm. Planerad inflyttning till kvartal 2-3 2020. Passa på, detta är nu sista etappen i Kimstad Kyrkby! Här presenteras ett ståtligt tvåplanshus av modern design i kombination med de gröna gräsmattorna ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång, perfekt för den växande familjen. Entréplanet erbjuder en tilltalande och välplanerad planlösning där skarpa gränser har suddats ut genom stora glaspartier och öppna utrymmen. Husets hjärta, kök, matplats och vardagsrum är i ett stort utrymme där ni kan umgås, laga mat, slappa eller göra läxorna. Helt enkelt tillåtande och luftiga ytor där allt man förknippar med ett gott boende får plats. Dessutom finns ett sovrum, helkaklat duschrum och en praktisk tvättstuga/groventré. En trapp upp finner du sovrumsdelen med tre sovrum, sällskapligt allrum, som kan delas av för ytterligare ett sovrum och ett helkaklat bad-/duschrum. Gott om förvaring genom både klädkammare och garderober. Lättskött tomt. Området omkring Kimstad kyrkby har många fördelar. För några år sedan byggdes pendeltågsstationen, som enkelt tar dig till flera städer. Den ligger på promenad- och cykelavstånd från Kimstad kyrkby. Orten har redan flera förskolor och skolor, dessutom bygger kommunen en helt ny förskola precis vid ditt nya område. Kimstad har en idrottsanläggning med flera fotbollsplaner och ett upplyst motionsspår i skogen. Bara några kilometer bort ligger Skärblacka med matbutik, vårdcentral, bageri, gym och flera matställen. Låt din familj bli en del av Kimstad kyrkby!

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomt om ca 979 kvm, se tomtkarta. Uppgrusning och grovjustering av tomt. Tillval för garage alternativt carport.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Norrköping Kimstad GA:2 med ändamål; Vägar och grönområden. Förvaltas av: Kimstad Vägförening. Norrköping Kimstad GA:5 med ändamål; Lekplats och grönområde. Förvaltas av; Kimstad Kyrkby samfällighetsförening Planbestämmelser: Detaljplan (2011-04-28)

  Övrigt

  GENERELLT Liggande träpanel, röd. Frånluftsvärmepump Nibe Fighter 730, golvvärme på entréplan och radiatorer på plan 2. Genomgående 3-stavig ekparkett Kährs, vitmålade innerväggar och vita släta innerdörrar. Rumshöjd 2,6 meter. Samtliga ytterväggar är förstärkta för exempelvis upphängning av vägghängd TV. Rumsbeskrivning- ENTRÉPLAN ENTRÉ- ekparkett och garderob samt avhängningsplats. KÖK- Haga kök Ideal i vit matt ton, dämpade luckor och lådor, laminatbänkskiva och kaklat stänkskydd. Ekparkettgolv från Kährs, Erve med mattlack. Vit maskinell utrustning från Cylinda, kyl, frys, inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll, diskmaskin och fläkt. VARDAGSRUM- med stora glaspartier och skjutdörrar mot baksidan. Utrymme för soffgrupp och matplats mot det öppna köket. Ekparkettgolv. SOVRUM- ekparkett och gavelfönster. Garderob. WC/DUSCH- kaklade väggar, vita och klinkergolv, båda från Lhådös. Handfat i kommod, med spegel ovan, wc och hörndusch. Fönster. TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ- målade väggar och klinkergolv, Lhådös. Innehåller tvättmaskin och torktumlare från Cylinda med laminatbänkskiva ovan samt tvättho. Dessutom finns värmepump, städskåp och garderob. Utgång till tomten. Rumsbeskrivning- ÖVRE PLAN ALLRUM- ekparkettgolv och stora fönsterpartier. Kan enkelt delas av för ytterligare ett sovrum. SOVRUM- tre stycken sovrum med ekparkettgolv och goda förvaringsmöjligheter. Ett större med klädkammare och de andra två har en garderob vardera. BADRUM/DUSCHRUM- kaklade väggar, vita och klinkergolv, båda från Lhådös. Handfat i kommod, med spegel ovan, wc och hörndusch, alternativt tillval för badkar. Fönster. PRISUPPGIFT Fast pris utifrån vald husmodell och tomtpris. Slutpris inkluderar bygglovskostnad och anslutningsavgifter för VA, el och fiber, totalt ca 207.400 kr. Tillval tillkommer på priset. Utförande som ingår i grundpriset nämns. Rätt till ändringar förbehålles.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  3280 kr / år

  Pantbrev:

  1 st om totalt 400 000 kr

  Taxeringsvärde:

  328 000 kr varav mark 328 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  979m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor