TOMT 3 Perstorp Ekängen, Söderköping

1 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Del av Prytsängen 1:7

  Adress

  TOMT 3 Perstorp Ekängen - Söderköping

  Kommun

  Söderköping

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 523m2 - Friköpt

  Område

  Söderköping - Perstorp Ekängen

  Utgångspris

  1 200 000 kr

  788 kr/m2

  ENASTÅENDE LÄGE - UTSIKT ÖVER BÖLJANDE LANDSKAP OCH GÖTA KANAL

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu finns möjlighet att köpa en fin tomt om ca 1500 m² med ett läge som sällan finns att tillgå. Totalt fyra stycken tomter som ligger med unikt läge med underbar utsikt. På 5 minuter bilfärd är du i Söderköping, och på 15 minuter är du i Norrköping. Rakt över fältet skymtar Göta kanal där båtar i alla dess former stundtals tuffar förbi. Fantastisk omgivning över den grönskande Östgötska naturen. På tomten kommer det att anläggas egen avloppsanläggning och ingår i tomtpriset. Positivt förhandsbesked finns för 1-planshus i lämplig stil för landskapet. Lövstahus är ett bra exempel på en leverantör som har flera varianter av lämpliga enplanshus. Området runt väg 210 är ett ridtätt område med flera stall.

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Illner

  Franchisetagare/Mäklare

  0705-173173

  fredrik.illner@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 523 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övrigt

  Tomterna är ej avstyckad. Säljare ansvarar för utförandet och kostnaderna. Priser: Tomt 1: 1 400 000:- Tomt 2: 1 200 000:- Tomt 3: 1 200 000:- Tomt 4: Reserverad. Se tomternas utformning under Fakta och dokument.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Natursköna och idylliska Söderköping ligger ca 2 mil söder om Norrköping. Bebyggelsen består till största delen av villor och radhus men även ett ganska stort bestånd av flerfamiljshus med både bostadsrätter och hyreslägenheter finns. Söderköping var en av landets viktigaste hamnstäder under medeltiden. Under 1800-talet byggdes Göta Kanal, Söderköpings brunn samt järnvägen som gjorde att staden igen levde upp. Idag är Söderköping ett välbesökt turistmål med en idyllisk miljö från 18- och 1900-talen. I Staden finns allt man behöver, nybyggda större mataffärer som Willys och ICA med god sortering och i det charmiga äldre centrumet finns många små butiker och caféer, bank, apotek och systembolag. Fina promenadvägar utmed Göta Kanal samt ån som ringlar genom centrum. Söderköping har ett gott skolutbud från förskola till gymnasieskola. Björkhagaskolan 1-6, Brobyskolan F-6, Ramunderskolan 7-9 samt Nyströmsta Gymnasiet. Söderköping har goda kommunikationer med bussar samt väg E22.

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Kommentar:

  .

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 523m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten: Finns ej. Här får man borra en egen vattenkälla Avlopp: På varje tomt kommer en egen avloppsanläggning att anläggas, typ kammarbrunn med infiltrationsbädd. Det ingår i tomtpriset.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor