Tordönsvägen 22, Örkelljunga

275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Fasalt 3:54

  Adress

  Tordönsvägen 22 - Örkelljunga

  Kommun

  Örkelljunga

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 340m2 - Friköpt

  Utgångspris

  275 000 kr

  205 kr/m2

  Sällsynt möjlighet att förvärva tomt på det anrika fritidshusområdet i Fasalt! Bygg fritidshuset du alltid drömt om på lummig naturtomt där du inom två mils radie dessutom kan avnjuta golf på Woodlands Country Club, skidåkning på Vallåsen eller äventyrspark på Kungsbygget!. Välkommen att titta!

  Ansvarig mäklare

  Henrik Linderos

  Reg. Fastighetsmäklare

  0720-62 77 99

  henrik.linderos@lansfast.se Läs mer om Henrik

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 340 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  För exakt vägbeskrivning skriv in "Tordönsvägen 22, 28692 Örkelljunga" på "www.hitta.se"

  Servitut, planbestämmelser m m

  Örkelljunga Fasalt GA:2, Örkelljunga Fasalt GA:3, Örkelljunga Fasalt GA:4, Örkelljunga Fasalt S:2, Örkelljunga Fasalt S:3 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1965-03-30)

  Övrigt

  Finns möjlighet att beställa fiberbredband.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  1060 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  106 000 kr varav mark 106 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 340m2

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten via samfällighetsanläggning . Enskilt avlopp till gemensam 3-kammarbrunn med infiltration för flera fastigheter.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor