Budgivning pågår

Skurusundsvägen 86, Nacka

Aktuellt bud

7 000 000 kr

Utgångspris 8 500 000 kr

Budgivare 1 27/06 kl: 11:12 - 7 000 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Sicklaön 40:24

  Adress

  Skurusundsvägen 86 - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 292m2 - Friköpt

  Område

  Skuru

  Utgångspris

  8 500 000 kr

  6 579 kr/m2

  Unik möjlighet! Tomt med ett högt läge och en vidsträckt sjöutsikt över Skurusundet i natursköna Skuru/Kungsviken. Här erbjuds en unik möjlighet till att forma sitt eget drömboende (enbostadsvilla). En rymlig och charmig tomt med vidsträckt sjöutsikt och direkt närhet till hav, båtbryggor och badplatser. Tomten om 1292kvm erbjuder skogspartier och stenhällar i dager. Skog, sjöar och hav borgar för ett rikt friluftsliv och rofylld miljö. Byggrätt om 120+30kvm, maxhöjd 6 meter (se detaljplanering för mer information). Kommunalt V/A är framdraget och anläggningsavgiften är i dagsläget beräknad till ca 166000 kr inkl. moms (kan komma att justeras). Kostnad för el-anslutningsavgift och eventuell fiber tillkommer. Åk gärna förbi och titta redan idag! Det går bra att gå in själv på tomten. Skuru är ett av Nackas populäraste områden då man som Skuru-bo har närhet till Skurusundets klipphällar och båtliv samt Nyckelvikens naturområde som bjuder på fina promenader, grill- och badplatser. Promenadavstånd till populära Bastusjön. Området är populärt bland Nackas barnfamiljer men besöks också flitigt av kommunens motionärer som gärna tar en tur i löparspåren. Närmsta busshållplats ligger ca 100 m från huset och buss 409 går frekvent och tar ca 25 min till Slussen samt morgon och eftermiddag finns direktbuss 449 . Flerta bussar mot Slussen går från Skurustugan en kort promenad bort. I området finns flera förskolor, bl.a. populära Utskogens förskola och Skogsstigens förskola samt flera familjedaghem och Ekorrens föräldrakooperativ. Här finns flera skolor, bl.a. Borgvalla, Ektorp och Skuru skola. Matbutiker och annan service finns i närbelägna Ektorp Centrum. Nära även till Ica Maxi intill Nacka Forum. Shoppingupplevelser i utbyggda och renoverade Nacka Forum samt expansiva Sickla Köpkvarter.

  Ansvarig mäklare

  Göran Kristiansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 76 90

  goran.kristiansson@lansfast.se Läs mer om Göran

  Extra kontaktperson

  Olof Edelsvärd

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se Läs mer om Olof

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 292m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor