Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Kaptensvägen 13B, 17 och 19, Saltsjö-Boo

20 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Bo 27:1, Bo 1:1077 och Bo 1:1076 (kopia)

  Adress

  Kaptensvägen 13B, 17 och 19 - Saltsjö-Boo

  Kommun

  Nacka

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  6 594m2 - Friköpt

  Område

  Saltsjö Boo

  Utgångspris

  20 000 000 kr

  3 033 kr/m2

  Byggklara tomter i vackra Lännersta

  Ett byggprojekt för tre stycken tvåbostadshus med tillhörande attefallshus i ett attraktivt läge i populära Lännersta. Det finns stämplade och klara bygglov för alla tre (se under dokument). Totalt projekt på sex till nio enheter (sex parhus och eventuellt tre Attefallshus). Bygglovet säger följande/ fastighet: Byggnation av ett tvåbostadshus i två våningar med en byggnadsarea på 120 m². Byggnadshöjd är 6,2 meter och nockhöjd är 8,6 meter. Avstånd till tomtgräns är ca 6,7 meter. Fasader utförs med liggande träpanel i brun kulör med en grå ton. Tak beläggs med plåt i mörkt grå kulör. Ansökan omfattar också fällning av fem tallar på fastigheten. Markåtgärder och murar vid nybyggnad samt infart och parkeringsplatser. Nybyggnad av två förrådsbyggnader med en total byggnadsarea på 15 m² och med byggnadshöjd på 2,8 meter. Avstånd till tomtgräns från komplementbyggnad är 2 meter.

  Ansvarig mäklare

  Alexander Egebrant

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-256 06 53

  alexander.egebrant@lansfast.se Läs mer om Alexander

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Total areal på 6 594 000 kvm avser tre fastigheter. Bo 1:1076 1 726 kvm Bo 1:1077 2 176 kvm Bo 27:1 2692 kvm

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övrigt

  Lännersta är ett populärt villaområde. Det som gör Lännersta så attraktivt är dess miljö med sjö, skärgård och natur tillsammans med bra kommunikationer, skolor och förskolor i dess närområde.Bara 300 meter från fastigheten har du det populära Boobadet med både sandstrand, brygga och lekplats. Du har även Bagarsjöns idyll med badplats på somrarna och skridskoåkning på vintern, Baggensfjärdens vatten och dess utmynning till hela Stockholms skärgård och härliga promenadstråk utmed vattnet. Vid Boo Herrgård finns handelsträdgård och kafé, badplats och dansbana, där evenemang såsom midsommarfirande ordnas. På bekvämt avstånd ligger Boovallens idrottsplats med sitt strategiska läge invid skola. I Lännerstaområdet finns även en egen skidbacke med lift. Tät busskommunikation in mot Slussen, restid ca 20 min och närmaste busshållplatsen är ca 500 meter från huset. Värmdöleden tar den bilburne enkelt den dryga milen in till Stockholms innerstad. Nacka Forum med dess enorma utbud av affärer, restauranger och serviceinrättningar ligger ca 5 km från Lännersta, på väg in mot storstaden. Orminge Centrum ligger på andra sidan motorvägen, endast 2 km bort. Lännersta är en idyll att bo i för dem som vill ha tillgång till både natur och vatten samtidigt som Stockholms innerstad finns på nära avstånd.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  74030 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  7 403 000 kr varav mark 7 403 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  6 594m2

  Vatten/avlopp:

  V/A anslutning återfinns vid respektive tomtgräns. Anslutningsavgift tillkommer.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor