Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kaptensvägen 17, Saltsjö-Boo

Byggklar tomt i vackra Lännersta

Pris:

6 995 000 kr

Utgångspris

Tomt - Saltsjö-Boo

Fastighetsbeteckning: Bo 1:1077

Tomtarea: 2 176 m2

I ett attraktivt läge i populära Lännersta, ligger denna fastigheten som har ett stämplat och klart bygglov. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus och få närhet till bad och hav men också skolor och kommunikation. Bygglovet säger följande: Byggnation av ett tvåbostadshus i två våningar med en byggnadsarea på 120 m². Byggnadshöjd är 6,2 meter och nockhöjd är 8,6 meter. Avstånd till tomtgräns är ca 6,7 meter. Fasader utförs med liggande träpanel i brun kulör med en grå ton. Tak beläggs med plåt i mörkt grå kulör. Ansökan omfattar också fällning av fem tallar på fastigheten. Markåtgärder och murar vid nybyggnad samt infart och parkeringsplatser. Nybyggnad av två förrådsbyggnader med en total byggnadsarea på 15 m² och med byggnadshöjd på 2,8 meter. Avstånd till tomtgräns från komplementbyggnad är 2 meter.

Läs mer

Pris

6 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Alexander Egebrant

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-256 06 53

  alexander.egebrant@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linda Floric

  Mäklarassistent

  Mobil: 076-2126755

  linda.floric@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Bo 1:1077

   Tomt

   Tomtarea

   2 176m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Övrigt

   Lännersta är ett populärt villaområde. Det som gör Lännersta så attraktivt är dess miljö med sjö, skärgård och natur tillsammans med bra kommunikationer, skolor och förskolor i dess närområde.Bara 300 meter från fastigheten har du det populära Boobadet med både sandstrand, brygga och lekplats. Du har även Bagarsjöns idyll med badplats på somrarna och skridskoåkning på vintern, Baggensfjärdens vatten och dess utmynning till hela Stockholms skärgård och härliga promenadstråk utmed vattnet. Vid Boo Herrgård finns handelsträdgård och kafé, badplats och dansbana, där evenemang såsom midsommarfirande ordnas. På bekvämt avstånd ligger Boovallens idrottsplats med sitt strategiska läge invid skola. I Lännerstaområdet finns även en egen skidbacke med lift. Tät busskommunikation in mot Slussen, restid ca 20 min och närmaste busshållplatsen är ca 500 meter från huset. Värmdöleden tar den bilburne enkelt den dryga milen in till Stockholms innerstad. Nacka Forum med dess enorma utbud av affärer, restauranger och serviceinrättningar ligger ca 5 km från Lännersta, på väg in mot storstaden. Orminge Centrum ligger på andra sidan motorvägen, endast 2 km bort. Lännersta är en idyll att bo i för dem som vill ha tillgång till både natur och vatten samtidigt som Stockholms innerstad finns på nära avstånd.

   Vatten/avlopp

   V/A anslutning återfinns vid tomtgräns. Anslutningsavgift tillkommer.

   Servitut och andra rättigheter

   Förmån: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledning, 0182K-2016/63.1 Förmån: Officialservitut Väg, 0182K-2016/63.2

   Planbestämmelser:

   Detaljplan (2011-03-28)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bo 1:1077, Saltsjö-Boo

   Kommun: Nacka

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 6 995 000 kr
   utgångspris

   Taxeringsvärde: 2 420 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

   Taxeringsvärde för mark: 2 420 000 kr

   Taxeringsår: 2017

   Pantbrev: 1 st om totalt 6 000 000 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Stockholm - Kommersiellt

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Välkommen till din lokala mäklare i Stockholm - Kommersiellt!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kommersiellt

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kommersiellt

   Liknande bostäder