Poppelgränd 7A, Täby

4 490 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Oxeln 18

  Adress

  Poppelgränd 7A - Täby

  Kommun

  Täby

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  806m2 - Friköpt

  Område

  Ensta

  Utgångspris

  4 490 000 kr

  5 571 kr/m2

  Ring för visning på plats! I Ensta och på Poppelgränd 7a kan du nu förverkliga din boendedröm på detta vackra läge med fantastiskt plan tomt om 806 kvm. En av få tomter som står redo för din dröm. Tomten är inte kopplad till specifikt hus, här har ni alla möjligheter att välja fritt. Gällande detaljplan S121 reglerar användningen som friliggande bostäder i högst 2 plan med en byggnadshöjd på högst 7,2 meter, minsta fastighetsstorlek 800 kvm. Byggnad får uppföras med en våningsyta som motsvarar högst 20 % av tomtytan. Som våningsyta räknas inredningsbar del av vindsvåning. Härutöver får biutrymmen inrättas med en våningsyta av högst 50 kvm. Endast en huvudbyggnad får uppföras, huvudbyggnaden får inte inrymma mer än en bostadslägenhet. Ensta är ett av Täbys mest populära områden och består endast av villabebyggelse. Här bor Du med naturen runt knuten - Stolpaskogen med flertalet motionsslingor att välja på och om vintern spåras längdskidspår upp där. I Ensta bor Du även nära allmänna kommunikationer, Roslagsbanan ligger endast med några minuters (8-10 min) promenad från tomten, välj mellan stationen i Visinge eller Ensta. Till Täby centrum promenerar man på ca 20 minuter och där finns all tänkbar service med ett stort utbud av shopping, restauranger, biograf, närsjukhus och badhus mm. Välsorterad Willysbutik finns 500 meter bort från huset. Knappa 400 meter från huset ligger fina och nyöppnade Brinkskolan som har både förskola och grundskola. För de yngre barnen finns Ensta förskola som ligger 400 meter bort samt visinge förskola som ligger 700 meter bort. Anslutningsavgifter för VA uppgår till 106 400 kronor. Anslutningsavgifter för EL uppgår till ca 27 625 kronor. Hör gärna av er till ansvariga fastighetsmäklare Mattheus Hanna. mattheus.hanna@lansfast.se, 0735409142 alternativt Rima Senkal, rima.senkal@lansfast.se, 0735942228 Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare/Ekonom

  073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se Läs mer om Rima

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Plan tomt som med enkelhet kan omvandlas till en drömtomt med huset ni önskar.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Ensta är ett utpräglat villaområde och det är framförallt läget med goda kommunikationer, närheten till Täby C samt naturen som gör att många letar bostad här. Friluftsfrämjandets lokaler vid Ensta krog var under 1700-talet en av landets större gästgivargårdar, idag är det ett mycket populära motionsleder mellan 2,5 km upp till 1 mil. Om vintervädret tillåter blir här trivsamma skidspår under vinterhalvåret. För barnfamiljerna finns flera olika förskolor samt spännande lekparker.

  Kommunikation

  Här i Ensta är det alldeles ypperliga kommunikationer. Här kan du ta dig kommunalt via tåg eller buss. En kort resa med tåget och du är i Stockholm på ca 17 min. Du tar dig med en kort promenad till Täby centrum och alla dess bekvämligheter.

  Tjänster i området

  All service ni som boende i Ensta kan tänkas behöva finns i ett av Europas största köpcentrum, Täby C. En kort promenad tar dig hit. Föredrar du att göra din dagligvaruinköp på Willys istället kan du snabbt och smidigt gå eller ta bilen till Turebergsvägen där Willys finns.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  806m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor