Halmby 1:5, Uppsala

7 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Halmby 1:5

  Adress

  Halmby 1:5 - Uppsala

  Kommun

  Knivsta

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  55 228m2 - Friköpt

  Område

  Halmby

  Tillträde

  24-01-2019

  Anbudsförfarande, prisidé

  7 500 000 kr

  136 kr/m2

  Tillfälle för exploatör att förvärva ett markområde om 5,5 hektar mellan Uppsala och Knivsta.

  Med ett strategiskt läge mellan Uppsala och Knivsta ligger Halmby 1:5. En skogsfastighet om ca 5,5 Ha. För att exploatera området och stycka upp till ett villaområde kommer det att krävas en detaljplan. Det åligger köparen att själv driva fram en sådan. I området finns idag blandad bebyggelse, bestående av nyproducerade samt äldre bostäder. Se dokument om Knivsta Kommuns visioner om hur kommunen ska växa varför kommunen skulle må bra av ytterligare tågstation och påfart. Välkomna att höra av er för ytterligare information. Fastighetsmäklare: Sofia Sundberg (070 430 36 76) och David Almqvist (070 768 58 64).

  Ansvarig mäklare

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  David Almqvist

  Kommersiella/Fastighetsmäklare

  0707-68 58 64

  david.almqvist@lansfast.se Läs mer om David

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 55 228 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Skattetal: Mantal 3/256 Last: Avtalsservitut: Infiltrationsanläggning, 03-IM1-89/18958.1 Last: Officialservitut Väg, 03-74:855.1 Last: Officialservitut Väg, 03-75:629.1

  Övrigt

  Skola: Lagga skola, F-6:an Handel och service: Finns några minuter bort i Uppsala Boländerna samt i centrala Knivsta. Buss: Buss 102 går från fastigheten till Uppsala C med ca 30 minuters intervaller. Bil: Bra bilvägar till Uppsala och Knivsta. Bra pendlarläge till Stockholm och Arlanda. Se dokument om Knivsta Kommuns visioner om hur kommunen ska växa varför kommunen skulle må bra av ytterligare tågstation och påfart.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  55 228m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten och avlopp saknas.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor