Eklundavägen 1C, Uppsala

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Vårdsätra 15:5

  Adress

  Eklundavägen 1C - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 528m2 - Friköpt

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  1 960 kr/m2

  I natursköna Vårdsätra finner du denna tomt på hela 1528kvm att uppföra ditt drömhus på. I annonsen finner du ett exempelhus ifrån A-hus modell Hasseludden där man får ett nyckelfärdigt hus för 6.361.000kr (viss avvikelse kan förekomma) Anslutningsavgifter för vatten och avlopp tillkommer om 73.000kr I Vårdsätra finns det gott om barn och ni bor med ett bekvämt barnvänligt läge med flera förskolor i området. Det är kort gångavstånd till Sunnersta skola (F-åk 5) och det finns också mataffär och restaurang i samhället. Läget är naturnära med bl.a. Vårdsätraskogen med bär- och svampskog samt vandringsleder och mountainbikespår. För den som gillar vatten finns Ekoln och Lyssnarängsbadet också i omgivningarna och för den båtintresserade kan det finnas möjlighet till båtplats vid Skarholmen. För den idrottsintresserade finns bl.a. fotbollsplaner och motionsspår i Sunnersta. Vintertid ges möjlighet till skridsko- och längdskidåkning samt även utförsåkning i Sunnerstabacken. Bekvämt cykelavstånd till city och bra bussförbindelser via linje 8 och 11 och pendlarläge med bil mot Stockholm - på mindre än 10 minuter är du ute på E4:an för vidare transport.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning Hasseludden

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vårdsätra GA:4, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vårdsätra GA:5 Planbestämmelser: Detaljplan (2015-02-26)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  18980 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  1 898 000 kr varav mark 1 898 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 528m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor