Rödjevägen 15, HÄRRYDA

1 400 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Skårtorp 2:56

  Adress

  Rödjevägen 15 - HÄRRYDA

  Kommun

  Härryda

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  2 500m2 - Friköpt

  Område

  Härryda

  Utgångspris

  1 400 000 kr

  560 kr/m2

  Nu erbjuds möjligheten att förvärva en stor tomt att sätta sin egen prägel på, Rödjevägen 15! Tomten är belägen på en sparsamt trafikerad gata och rymmer det mesta man kan föreställa sig. Området har flertalet fördelar och passar perfekt för någon som vill bo nära storstaden men ändå ostört. Området är rikt på växt- och djurliv och här finns promenadstråk, förskolor och badplatser. Områdets förening, erbjuder både lekplats och en byggnad för lokal och övernattningsplatser. Förhandsbesked finns för ett 140 Kvadratmeter suterränghus med källare. För vatten och avlopp skapas servitut och kommer framöver delas med grannfastigheten med adress Rödjevägen 13. Säljaren har tagit fram en offert på ett hus passande tomten, finns bifogad i bilagor. Välkommen på Visning!

  Ansvarig mäklare

  Elias Boström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0768-07 16 84

  elias.bostrom@lansfast.se Läs mer om Elias

  Extra kontaktperson

  Andreas Wagiström

  Franchisetagare / Mäklare

  0768-10 10 20

  andreas.wagistrom@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Del av tomten kommer regleras in till Skårtorp 2:57. Ny areal ca 2500kvm. Detta för att gränsen är mer lämplig för båda fastigehterna och deras bygganader.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Härryda Skårtorp GA:2 Planbestämmelser: Generalplan (1980-03-27) Avstyckningsplan (1939-07-20)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  150 kr/år

  Samfällighet:

  150 kr/år

  Total driftkostnad:

  150 kr/år

  Pantbrev:

  1 st om totalt 646 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 500m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten och avlopp kommer delas med Grannfastigheten Skårtorp 2:57. Servitut bildas & avlopp / vatten kopplas i samband med överlåtelsen.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor