Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rörtången 111D, Kode

Exklusiv byggfärdig tomt - En av områdets absolut sista med fri byggrätt!

Pris:

2 500 000 kr

Som accepterat pris

Tomt - Kode

Område: Rörtången

Fastighetsbeteckning: Ödsmål 11:4

Tomtarea: 855 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Tillfälle utöver det vanlig! Missa inte denna rymliga byggklara tomt med ett riktigt drömläge. Komplett med ett beviljat och aktuellt bygglov för ett 274+120 kvm stort hus i tre plan, arkitektritat och mycket väl anpassat för att till fullo utnyttja tomten och dess slående utsikt. Njut av ett magnifikt läge omgiven av vacker havsutsikt dit solen under sommarhalvåret når från tidig förmiddag ända till solnedgång med obehindrat läge åt nordväst rakt framför tomten och det blivande huset. Avlopp, fiber och el finns i området för anslutning. Eget vatten från brunn på tomten (delad med grannfastighet) vilken bör kompletteras med ytterligare källa. Överlåtelsen är inte knuten till någon specifik husleverantör men ritningar och kalkyler har sammanställts. Vid önskemål kan säljaren lämna tomten byggfärdig med grundläggande markarbeten gjorda mot en fast kostnad. Tomten ligger dessutom som en av Rörtångens allra sista utanför detaljplanerat område utan några specificerade begränsningar för hur stort man får bygga. Rörtången erbjuder en blandning av fritids- och åretruntboende med lugna vintrar och ett riktigt populärt sommartillhåll där det finns fina, välbesökta badmöjligheter endast en kort promenad bort. Skolbuss och lokaltrafik passerar på vägen nedanför samtidigt som Kodes utbud av service, omsorg och goda kommunikationer ligger på behändigt avstånd.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Robin Bergendahl

  Fastighetsmäklare

  Fastighetsmäklare Gård & lantbruk

  Mobil: 0760-172805

  robin.bergendahl@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Karin Rolland

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0733-281108

  karin.rolland@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Ödsmål 11:4

   Tomt

   Tomtarea

   855m2

   Byggrätt

   Utöver positivt förhandsbesked för byggnation av enbostadshus med garage finns även ett beviljat bygglov för en arkitektritad enbostadsvilla i tre plan om 394 kvm toalarea inkl. garage. Detta kan om inget annat kan tjäna som ett mycket bra exempel på hur tomtens förutsättningar och utsiktsmöjlighet kan utnyttjas maximalt. Tomten ligger utanför detaljplanerat område där man, utöver ett krav på hiss, inte har satt några ytterligare specificerade begränsningar vad gäller förutsättningar för byggnation (höjd, bredd, byggyta osv).

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Övrigt om tomt

   Tomtarea 855 m² (friköpt). Tomten: Sluttningstomt med 180 graders havsutsikt.

   Vatten/avlopp

   Enskilt vatten vid djupborrad brunn (delas med grannfastighet och i bruk idag) - Denna bör i enlighet med nuvarande bygglov kompletteras med ytterligare källa. Enskilt avlopp ansluts via samfällighet.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Kungälv Ödsmål GA:17, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Ödsmål GA:18, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Ödsmål GA:24, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Ödsmål GA:33

   Last: Officialservitut Brunn, 1482-2122.2 Last: Officialservitut Vattenledning, 1482-2122.1

   Vägbeskrivning

   Från Kungälv: Väg 168 mot Marstrand. Kör 16 km, sväng höger på Vävra (Skylt: Stenungsund). Kör 2,4 km, sväng vänster mot Ödsmålsmosse. Kör 800 m, sväng vänster mot Rörtången. Kör 1,9 km, tomten ligger på vänster sida mellan två stora vita hus (Rörtången 111 och 119).

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ödsmål 11:4, Kode

   Kommun: Kungälv

   Område: Rörtången

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 500 000 kr
   som accepterat pris

   Taxeringsvärde: 1 820 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 820 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 1 st om totalt 2 115 000 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder