Södra Gruvvägen 27D, Uddevalla

975 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Kättorp 1:19

  Adress

  Södra Gruvvägen 27D - Uddevalla

  Kommun

  Uddevalla

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  1 173m2 - Friköpt

  Område

  Dragsmark

  Eller högstbjudande

  975 000 kr

  831 kr/m2

  Dragsmark

  Fantastisk, havsnära tomt i attraktiva Dragsmark.Högt belägen naturnära tomt med härlig utsikt över Koljöfjorden. Återvändsgata och gångstig till badplats med härliga klippor. Vattentillgång finns draget till tomtgräns. Fiber är betalt och draget till tomtgräns.

  Ansvarig mäklare

  Tim Axelsson

  Franchisetagare/Mäklare

  0723-11 14 91

  tim.axelsson@lansfast.se Läs mer om Tim

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea c:a 1 195 m² (friköpt). naturtomt med havsutsikt. Nära salta bad.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Vid Torp köpcentrum, tag mot Lysekil. Tag av vänster mot Fiskebäckskil. Tag av vänster mot Dragsmark. Tag av till vänster på Södra Gruvvägen, kör 1 km, nästan längst in på vägen på vänster hand ligger tomten.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Uddevalla Munkeby GA:1 Last: Officialservitut Avlopp, 1485K-2005/105.1 Förmån: Officialservitut Avlopp, 1485K-14/63.3 Förmån: Officialservitut Avlopp, 1485K-14/63.4 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 1485K-14/63.2 Förmån: Officialservitut Vattentäkt, 1485K-14/63.1

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  1 217 kr/år

  Vägavg/snö:

  1217 kr/år

  Total driftkostnad:

  1 217 kr/år

  Kommentar:

  Samfällighet innebär vägavgift.

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 173m2

  Vatten/avlopp:

  Eget vatten ingår. Eget avlopp, sluten tank (kostnad tillkommer för tank..

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor