Matviksvägen 134, Trensum

2 900 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Matvik 1:73

Adress

Matviksvägen 134 - Trensum

Kommun

Karlshamn

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1956

Boarea

21m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 093m2 - Friköpt

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Vettekulla/Matvik

Eller bud

2 900 000 kr

138 095 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Havsnära och rogivande läge i Vettekulla/Matvik med fantastisk utsikt.

  I Vettekulla/Matvik ligger detta vackra ställe. På fastigheten finns ett enklare fritidshus med ett fantastiskt läge. Kommunalt vatten och avlopp. Fin utsikt över Karlshamns vackra skärgård. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Allmänn beskrivning

  Vi går upp på altanen där en liten del är under tak och resten av altanen utan tak. Här kan man sitta och titta ut över den vackra skärgården. Vi kommer in i stugan och möts av ett allrum med trägolv. Direkt till höger finns det lilla arbetsköket med äldre skåpinredning. Plastmatta på golvet. Vitvaror består av kyl och frys. Liten bänkspis med två plattor och ugn. I huset är enbart kallt vatten indragit. Ett mindre sovrum med platsbyggd våningssäng och trägolv.

  Tomt

  Tomtarea 1 093 m² (friköpt). Fantastiskt havsnära läge med utsikt över Karlshamns skärgård. Länk från kommun karta: https://mapweb.karlshamn.se/plandoc/D_Hällaryd/D23/D23.pdf Detaljplan länk kommunen: https://mapweb.karlshamn.se/plandoc/D_Hällaryd/D23/D23_text.pdf

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Uthus med toalett, tvättställ, dusch och varmvattenberedare. Våtrumsmatta. Detta renoverades år 2003 då man drog in vatten och avlopp till fastigheten. Det finns även ett mindre gästrum/förråd i detta uthus.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  Bredband

  Anmält fiber till fastigheten.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Bostadsområdet Vettekulla- Matvik sträcker sig ifrån Karlshamn utmed kustbandet bort till Matvik. däremellan finns vacker natur med bostäder utmed hela vägen i närhet till havet. Cykelvägen sträcker sig en bit in och därefter är det en slingrande asfalterad väg i vacker lövskog. I Matvik finns kommunens största småbåtshamn och här går skärgårdstrafik ut till Tärnö. Området är ett av de områden som spås utvecklas mest mot fler boendealternativ framöver då det här finns ytor och mark tillgängligt.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Fritidshuset har ej använts. Uppgifter saknas.

  Taxeringsvärde:

  1 274 000 kr varav mark 1 180 000 kr

  Värdeår:

  1956

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1956

  Tomtarea:

  1 093m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glas kopplade

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor