Tranbärsvägen 29C, Falun

2 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Hälsinggården 1:478

Adress

Tranbärsvägen 29C - Falun

Kommun

Falun

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1974

Boarea

141m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

39m2

Tomtarea

556m2 - Friköpt

Rum

7 rok varav 5 sovrum

Utgångspris

2 350 000 kr

16 667 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  MÅSTE SES! Detta hem presenterar inte mindre än 7 rum och kök - varav 5 sovrum. Entréplan präglas av sociala ytor såsom vardagsrum med fungerande kakelugn samt kök och matplats med direkt access till trädgård. Här finner vi även två sovrum, bastu och duschrum, tvättstuga och förrådsmöjligheter. Övervåningen innehåller inte mindre än 3 sovrum och badrum. Det inglasat uterummet förlänger säsongen. Trädgården ger möjlighet till odling och perenner utan att ta alltför mycket tid i anspråk. God förvaring i garage samt flera förråd. Lugnt och omtyckt område med närhet till såväl förskolor och skola som bad i Runn.

  Ansvarig mäklare

  Pernilla Karlsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0727-31 69 64

  pernilla.karlsson@lansfast.se Läs mer om Pernilla

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall i vinkel med laminatgolv, vitmålad pärlspontpanel samt vitmålad väv, vitmålat trätak. Platsbyggd möbel. Två klädkammare. Utgång till uterummet.

  Arbetskök

  Parkettgolv, gula tapeter och vitmålat trätak. Vita köksluckor, laminatbänkskiva och vitt kakel. Spis med häll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

  Matrum

  Matrum i anslutning till arbetsköket. Parkettgolv, vitmålad väv samt ljust mönstrad fondtapet. Man tar enkelt med kaffekoppen till solen på uteplatsen i direkt anslutning till uteplatsen. Trappa till övervåningen.

  Vardagsrum

  Parkettgolv, ljust målade väggar och vitlaserat trätak. Utgång till trädgård. Kakelugn som ger både värme som stor trivselfaktor.

  Sovrum

  Parkettgolv, mönstrade tapeter och vitmålat trätak.

  Sovrum/arbetsrum

  Större sovrum med laminatgolv, beigemålade väggar samt mönstrad fondtapet, vilaserat trätak. Klädkammare. Benämnd som biyta i taxeringsinformationen.

  Tvättrum/bastu

  Kombinerat tvättrum med duschrum och bastu. Ljus våtrumsmatta, målad väv och vita takskivor. Ho, tvättmaskin och torktumlare, värmepanna. Duschplats och bastu.

  Wc-rum

  Svart/vit klinker med golvvärme, vitmålad väv och vitmålat trätak. Wc-stol och tvättställ med underskåp.

  Övervåning

  Hall

  Trägolv, vitmålad pärlspontpanel och vitmålat tak. Ingång till stor klädkammare.

  Sovrum

  Trägolv, vit mönstrad tapet och vitmålade takskivor. Garderob.

  Badrum

  Rymligt badrum med grått klinker med golvvärme, ljust kakel och vitmålat tak. Badkar, wc-stol och tvättställ med underskåp.

  Sovrum

  Trägolv, mönstrade tapeter och vita takskivor. Inbyggda garderober.

  Sovrum

  Trägolv, ljusa tapeter och vita takskivor.

  Tomt

  Mysig insynsskyddad trädgård med träd och buskar. Äppelträd och odlingslådor.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Förråd samt redskapsbod

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1974

  Uppvärmning

  Elradiatorer, luft-luft pump samt kakelugn

  TV

  Gruppavtal genom ComHem TIVO Silver 550 kr/månad. Då ingår internet 100/10 Mbit/sek internet.

  Bredband

  100/10 Mbit/sek internet. Tomrör för fiber finns lagt.

  Uteplats/Balkong

  Inglasat uterum med skjutpartier. Stensatt uteplats med markis på framsidan.

  Bilplats

  Garage

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Falun Hälsinggården GA:1, Samfällighet: Falun Hälsinggården S:1 Planbestämmelser: Stadsplan (1974-04-23)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  41 138 kr/år

  Försäkring:

  4 500 kr/år

  Uppvärmning:

  32 277 kr/år

  Renhållning:

  1 761 kr/år

  Samfällighet:

  2 100 kr/år

  Sotning:

  500 kr/år

  Total driftkostnad:

  41 138 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (49 187 kr)

  Kommentar:

  I samfällighetsavgiften ingår snöröjning på områdets vägar, samt skötsel av gemensam park och lekplats. Städdag/lekparksdag 2 ggr/år. I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

  Pantbrev:

  7 st om totalt 1 700 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 615 000 kr varav mark 411 000 kr

  Värdeår:

  1974

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1974

  Tomtarea:

  556m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glas samt 3-glas

  Ventilation:

  Frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Elradiatorer, luft-luft pump samt kakelugn

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  120 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-06-12

  Primärenergital:

  160 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor