Budgivning pågår

Tallstigen 13, Ludvika

2 275 000 kr

Högsta bud 2 640 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Ritaren 19

  Adress

  Tallstigen 13 - Ludvika

  Kommun

  Ludvika

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1958

  Boarea

  150m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  67m2

  Tomtarea

  984m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4-5 sovrum

  Område

  LUDVIKA Rasfallet

  Tillträde

  05-07-2019

  Utgångspris

  2 275 000 kr

  15 167 kr/m2

  Totalrenoverad, rymlig villa i absolut nyskick. Fint utsiktsläge, uteplats med kvällssol.

  Totalrenoverad, rymlig villa i absolut nyskick. Fint utsiktsläge och uteplats med kvällssol. Nytt tak, fönster, kök, duschrum och ytskikt m.m. Luft/vatten värmepump. Vidbyggt rymligt garage. Mycket fin och bra planlösning med stora sällskapsytor och sovrum. Öppet mellan kök, matrum och allrum. Generösa ljusinsläpp.

  Ansvarig mäklare

  Ralph Blommé

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-15 61 55

  ralph.blomme@lansfast.se Läs mer om Ralph

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övervåning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Bottenvåning

  Rumsbeskrivning om ca 150 m². Entré, hall med golvvärme och plats för klädförvaring, duschrum med golvvärme, två rymliga sovrum, kök med golvvärme och matplats med utgång till altan i västerläge, allrum och rymligt vardagsrum.

  Övervåning

  Allrum, duschrum med golvvärme, klädkammare, två sovrum samt flertalet krypvindsförråd.

  Källarvåning

  Svale, tvättstuga, matkällare, pannrum, förråd och rymligt hobbyrum.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Vidbyggt varmgarage

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958

  Uppvärmning

  El - vattenburen värme luft-vatten pump 2010

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Ledningsrätt Starkström, 2085-1202.1 Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2010-10-06) Stadsplan (1989-04-06)

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Området finns beläget centralt i Ludvika och att färdas med bil till centrum tar enbart några minuter medan en promenad tar ca en kvart. I centrum finns mataffärer, butiker och restauranger mm. Gångavstånd till förskolan Magneten och även till Ludvika gårds förskola. Gångavstånd till grundskolan Vasaskolan för elever från förskoleålder till årkurs 3, beläget närmare centrum. I centrum finns grundskolan Kyrksolan för elever från årskurs 4 till 9. Området gränsar till Högbergsområdet där Gymnasieskolan Västerbergslagens utbildningscentrum, VBU finns belägen. I anslutning till gymnasieskolan finns ett idrottsområde med löparbanor, fotbollsplan, volleybollplaner, tennisbanor och klättervägg. Mellan idrottsområdet och det här området finns även ett fint skogsområde med elljusspår.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  6285 kr / år

  Driftkostnad:

  26 000 kr/år

  Försäkring:

  4 000 kr/år

  Elkostnad:

  16 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 000 kr/år

  Renhållning:

  2 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  26 000 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  I den totala elkostnaden ingår även uppvärmning.

  Pantbrev:

  6 st om totalt 131 500 kr

  Taxeringsvärde:

  838 000 kr varav mark 76 000 kr

  Värdeår:

  1962

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1958

  Tomtarea:

  984m2

  Stomme:

  Betong

  Bjälklag:

  Gjutna valv

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Nytt betongpannor/tjärpapp.

  Fönster:

  Nya 3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  El - vattenburen värme luft-vatten pump 2010

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor