Koxvägen 30, Mora

1 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Utmeland 646:4

  Adress

  Koxvägen 30 - Mora

  Kommun

  Mora

  Typ

  1 plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1967

  Boarea

  77m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  77m2

  Tomtarea

  1 447m2 - Friköpt

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Morkarlby

  Utgångspris

  1 850 000 kr

  24 026 kr/m2

  Bra läge i Morkarlby

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Lättskött tegelvilla i populära Morkarlby med en barnvänlig trädgårdstomt som vetter mot skogen med hallonbuskar och äppelträd. Huset värms upp via bergvärme installerad 2014. På entréplan samsas vardagsrum med matsal med utgång till delvis inglasad veranda och trädgårdstomt. Två rogivande sovrum, badrum med vattenburen golvvärme och ett kök. Hall med nytt parkettgolv 2018. Källarplan med möjlighet för ett till sovrum. Badrum med dusch och wc. På tomten går även en automower gräsklippare för underhåll. Dubbelgarage med plats för två bilar. Koxvägen ligger med närhet till Mora stadskärna med ett pulserande stadsliv med allt du kan önska. Inom promenadavstånd Morkarlbyhöjdens skola, Morkarlby skola, Bullerbyns förskola och busshållplats vid korsningen mellan Mäxvägen och Koxvägen.

  Ansvarig mäklare

  Ida Larsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-397 03 01

  ida.larsson@lansfast.se Läs mer om Ida

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Allmän beskrivning av interiör

  Kök med plats för matgrupp. Utrustat med kombinerad kyl/frys, spis och spisfläkt. Vardagsrum och matsal med utgång till den delvis inglasade verandan samt trädgården. Badrum med kakel och klinker, vattenburen golvvärme, badkar, wc och handfat. Badrum i källarplan med wc och dusch. Sovrum med plats för möblemang. Hall med 2 inbyggda garderober och trappen ned till bottenplan. Källarplan med pannrum, matkällare, förvaringsmöjligheter samt en gillestuga som kan göras om till ett extra rum.

  Tomt

  Barnvänlig trädgårdstomt vänd mot skogen med hallonbuskar och äppelträd.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Vidbyggt dubbelgarage med betongplatta på mark.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Ny duschkran i badrum på entréplan.

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Bredband

  Fiber finns i området.

  Uteplats/Balkong

  Delvis inglasad veranda på huset baksida.

  Bilplats

  Dubbelgarage och plats på uppfarten.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  7058 kr / år

  Driftkostnad:

  19 738 kr/år

  Elkostnad:

  13 596 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 285 kr/år

  Renhållning:

  1 857 kr/år

  Total driftkostnad:

  19 738 kr/år

  Personer i hushållet:

  1 st

  Pantbrev:

  4 st om totalt 240 300 kr

  Taxeringsvärde:

  941 000 kr varav mark 296 000 kr

  Värdeår:

  1967

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Tomtarea:

  1 447m2

  Grund:

  Källare/Grundsula

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Ny duschkran i badrum på entréplan.

  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  57 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-05-29

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor