Kerstin Hesselgrensväg 2, Hofors

1 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Hofors 11:211

  Adress

  Kerstin Hesselgrensväg 2 - Hofors

  Kommun

  Hofors

  Typ

  1 plan med vind

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1920

  Boarea

  87m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  557m2

  Rum

  3 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hofors - Hammaren

  Utgångspris

  1 350 000 kr

  15 517 kr/m2

  Idylliskt belägen villa/fritidshus med sjötomt!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Unikt tillfälle att förvärva en mindre villa/fritidshus med sjötomt i Hammardammen! Huset, som tidigare användes som mjölnarbostad, har anor från 1800-talet och ett fantastiskt sjöläge i mycket populärt område. Här finns den äldre charmen väl bevarad men även bekvämligheter såsom nyare värmesystem och kommunalt v/a. Denna villa/fritidshus måste ses!

  Ansvarig mäklare

  Linda Hallebrand

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-539 89 08

  linda.hallebrand@lansfast.se Läs mer om Linda

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Varmt Välkomna till detta smultronställe som är perfekt för dig som önskar ett fantastiskt sjöläge men ändå bekvämligheter såsom kommunalt v/a och närhet till allt vad centrala Hofors har att erbjuda. Här möts Ni först av en entréhall med plastmatta och vävtapet. Här finns plats för klädavhängning och passage till kök, ovanvåning och duschrum.

  Kök

  Köket är ljus och rymligt och har dubbla fönster åt två väderstreck. Från det ena fönstret erbjuds en oslagbar utskikt över Hammardammen. Köket har plats för matgrupp och utrustning i form av spis och kombinerad kyl/frys.

  Vardagsrum

  Innanför köket ligger vardagsrummet beläget. Rummet har plastmatta och generösa ljusinsläpp från de tre fönstren.

  Duschrum

  I anslutning till entréhallen ligger duschrummet placerat. Duschrummet har våtrumsmatta och utrustning i form av duschkabin, Wc och handfat.

  Vindsvåning

  Vindsvåningen rymmer en övre hall/allrum med plastmatta och bra förvaring i form av en rymlig sidovind.

  Sovrum

  På vindsvåningen finns även ett sovrum med plastmatta och fönster med underbar utsikt ut mot sjön. Här finns bra förvaring genom en sidovin och en dubbelgarderob. Varmt Välkomna på Visning!

  Tomt

  Tomtarea 557 m² (friköpt). Tomten: Idylliskt belägen sjötomt intill Hammardammens södra strand.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1920

  Uppvärmning

  Vattenburen värme från elpanna

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Värdeår:

  1920

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1920

  Tomtarea:

  557m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Timmer

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme från elpanna

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor