Skridsvik Skästravägen 291, Järvsö

1 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Skriksvik 4:5

Adress

Skridsvik Skästravägen 291 - Järvsö

Kommun

Ljusdal

Typ

1½-plansvilla

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1909

Boarea

135m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

13 400m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Eller högstbjudande

1 500 000 kr

11 111 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Mindre "hästgård" med stall och sadelkammare. Ridbana 800 m², två hagar samt bete.

  Mindre "hästgård" med ett fint bostadshus i genomgående bra skick och stall med 4 boxar med godkända mått och sadelkammare. Ridbana 800 m², två hagar samt bete. Bostadshuset renoverades 2004, då också jordvärme installerades. Fastigheten ligger i Skridsvik, ca 5 min från Järvsö med fina ridvägar och med närhet till Bodasjön.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Allmän beskrivning

  Hall med avhängningsplats. Tvättstuga. Stort lantligt Kök med bra bänkytor och matplats. Spis, fläkt, diskmaskin, kyl&frys samt vedspis. Köket renoverades 2004. Badrum med dusch, tvättställ, wc (2004-2005) samt golvvärme. Golvvärme på hela nedervåningen. Övervåning: Möblerbar hall med arbetsplats och förvaring. Tre st. sovrum med garderober

  Tomt

  Ridbana 20*40 m (2008) 2 vinterhagar ca 1 ha + bete.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Isolerat stall med 4 boxar a´3*3 m, sadelkammare, duschrum för hästar och garage, totalyta 120 m². Lada 60 m² Förrådsbyggnad/lada, delvis isolerad, platta på mark, 80 m² I sadelkammaren är det bara garderoberna, 4 st som kommer ingå i köpet. Sadelhängare och hängare till täcken kommer tas bort.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1909

  1976

  Uppvärmning

  Jordvärme

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Ljusdal Väster-Skästra GA:1

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  33 370 kr/år

  Försäkring:

  9 968 kr/år

  Elkostnad:

  10 502 kr/år

  Uppvärmning:

  8 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  1 500 kr/år

  Renhållning:

  2 400 kr/år

  Sotning:

  1 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  33 370 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  3 652 kr (37 022 kr)

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Vattenledningsförening (Skålbo Skridsvik).

  Pantbrev:

  8 st om totalt 1 050 000 kr

  Taxeringsvärde:

  487 000 kr varav mark 140 000 kr

  Värdeår:

  1950

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1909

  Tomtarea:

  13 400m2

  Grund:

  Torpargrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Tegel

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Jordvärme

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten året om genom vattenförening. Enskilt avlopp, trekammarbrunn (2012).

  Renoveringar:

  1976

  Övrigt:

  Jordvärme 400 m slingor, märke på pannan: IVT Greenline C7, överdimensionerad, från 2004. Ny 3-kammarbrunn 2012. Golvvärme på hela nedervåningen. Ny panel och tilläggsisolerade väggar. Halva tegeltaket bytt. Huset renoverades 2004 med bl a nytt kök och badrum. Fiber indraget.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  150 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-07-26

  Primärenergital:

  124 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor